- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
janos666 #24270 üzenetére
Egyrészt a hossz, másrészt a minőség, és harmadrészt hogy ki mire használja. Sok user szerintem el se jut az elméleti maximum sávszélhez, mert nem olyan cucc van neki rákötve, és akkor ki sem bukik a probléma.
De azért a széthulló fej, a kifeslő szoknyázás, vagy túl merev kábel sem épp ritka történet, bőven van amazonos értékelések között is szinte minden kínai kábelnél ilyen kép. Vagy nekem pl ott a kácsa saját szerelt kábele, aminek mindig is egy kicsit túl laza volt a csatija, tehát lötyög a TV-ben. (baja ettől még nem volt mondjuk)
Az hogy 5 méterhez közelítve már sok kábel meg is bukik 4K60Hz-en, már a következő történet. Engem már eleve az felidegesített, hogy lottóznom kell vele, mert a hirdetésben minden szart odaírnak, amire aztán a terméket megkapva már semmi garancia nincs, mert se doboza se papirja, aztán vagy megy tényleg, vagy nem. Ilyen egy márkás kábelnél azért nem fordul elő.
És ezzel nem azt mondom, hogy valami baromi drága audioquestet kell venni, de azért ott a belépő szintet meg lehet ugrani. Egy többszázezres TV-hez azért nem lehet drágának nevezni. Igaz mozgatja bennem is a fantáziát a jobb kábel, merrt audiohoz én is vettem jobb féléket, de nyilvánvaló, hogy egy bizonyos szint felett ez már csak luxus, és lehúzás. Meg tudják magyarázni persze, hogy elméletben mi miért jobb, de soha senki nem fog ott hallani vagy látni különbséget.
De pl nézd meg a 15m feletti kategóriában az optikai jellé alakítós kábelüket. Na annak szerintem technikailag is van értelme. Mindamellett, hogy sosem fizetnék ki ennyit érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest