Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
A Színház és Szakértő (ISF és Technicolor) a gyárilag "helyes" módok (ezek lényegében mind ugyan azok, csak a távirányítóval is tologatható csúszkák indulnak máshonnan, de a "háttérben" copy-paste ugyan azokat a gyári LUT-okat használják, amiket nem tudsz otthon babrálni, csak CalMAN-el a 8-as szériától).
Az Otthon egy öszvér. A "jó" kiindulási alapot használja, de "meg van fűszerezve" úgy, ahogy az LG szerint jobban tetszik a népnek.
Aztán vannak még az Eco, Eredeti, stb módok, amik semmi másról nem szólnak, csak hogy az LG szerint az mutat legjobban a boltok polcain, vagy azt szeretik majd mutogatni a "parasztok" a szomszédnak, hogy "nézd milyen éles, világos, színes... még élesebb, világosabb, színesebb, mint a te tavalyi TV-d".

(#22917) renatto
Pontosan melyik modell van most neked? A 8-as szérián még csak szemre néztem meg, a C7-esen méregetem őket végig egyszer (mármint méregetni a HDR10 Színház és HDR10 Színház Otthon-t tudtam, mert DolbyVision-t még nem tudok rendesen mérni -> lásd lenti hsz), csak körülbelül tudom összevetni a DV módokat úgy, hogy váltogatok HDR10 és DV12 közt (pl. játékban, ami mindkettőt támogat, vagy beépített vs. Win10-es Netflix app), és akkor összevetem pl. a HDR10 Színház-t a DV12 Színház és DV12 Színház Otthon-al, illetve önmagában is árulkodó, hogyHDR10 esetén egyértelműen a sima Színház a nyerő, így miért lenne másképp DV12-ben...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Trollok komolyan
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor