Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Grande Ale #22916 üzenetére

    A Színház és Szakértő (ISF és Technicolor) a gyárilag "helyes" módok (ezek lényegében mind ugyan azok, csak a távirányítóval is tologatható csúszkák indulnak máshonnan, de a "háttérben" copy-paste ugyan azokat a gyári LUT-okat használják, amiket nem tudsz otthon babrálni, csak CalMAN-el a 8-as szériától).

    Az Otthon egy öszvér. A "jó" kiindulási alapot használja, de "meg van fűszerezve" úgy, ahogy az LG szerint jobban tetszik a népnek.

    Aztán vannak még az Eco, Eredeti, stb módok, amik semmi másról nem szólnak, csak hogy az LG szerint az mutat legjobban a boltok polcain, vagy azt szeretik majd mutogatni a "parasztok" a szomszédnak, hogy "nézd milyen éles, világos, színes... még élesebb, világosabb, színesebb, mint a te tavalyi TV-d". :))

    (#22917) renatto
    Pontosan melyik modell van most neked? A 8-as szérián még csak szemre néztem meg, a C7-esen méregetem őket végig egyszer (mármint méregetni a HDR10 Színház és HDR10 Színház Otthon-t tudtam, mert DolbyVision-t még nem tudok rendesen mérni -> lásd lenti hsz), csak körülbelül tudom összevetni a DV módokat úgy, hogy váltogatok HDR10 és DV12 közt (pl. játékban, ami mindkettőt támogat, vagy beépített vs. Win10-es Netflix app), és akkor összevetem pl. a HDR10 Színház-t a DV12 Színház és DV12 Színház Otthon-al, illetve önmagában is árulkodó, hogyHDR10 esetén egyértelműen a sima Színház a nyerő, így miért lenne másképp DV12-ben...?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák