Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piera23
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Szia. Már sokadjára olvasom ezt a szaggatást nálad a Tv adasoknal és nem értem, mert az én 910em nem csinálja. Nyilván te is rájöttél hogy webos 2-nel minden forrást külön kell beállítani(tv, YouTube, USB, Hdmi, stb) és nincs egy "alkalmazd mindenre" gomb mint a webos3asban. Szóval nézd meg a tv adáskor a beállítást és ott is kapcsold le a tru motiont. Nekem sehol nem aktív, nem is produkál ilyen szaggatast. Firmware legújabb, én eredeti kép módban használom 100as Oled fénnyel, tru off állásban, többit nem piszkáltam el. így a fehér fehérebb. Nekem az expert állások alapban nagyon sárgák, kalibráló nélkül szemre meg nem fogom el állíttatni a színeket (tudom hogy warmról át lehet tenni másra) (Mindjárt megkapom hogy köcsög vagyok hogy 400as tevét nem kalibraltatom be alapból.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Ingatlanos topic!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor