Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Uraim,
Megvolt a körút, baromi sok időt töltöttem sötét szobákban, próba és promó videók nézegetésével és végül a Sony KD-65AF9 mellett tettem le a voksot.
Segítségképpen - nagyon röviden - egy VT30-as plazmán szocializálódott vásárló szemével (tehát nem kell a sav, hogy milyen dillettáns béna láma vagyok) felsorolnám a miértre a válaszaim:
- Az LG-hez (C8-at néztem) képest sokkal természetesebbek a színei és észrevehetően jobb a mozgásmegjelenést. Az LG képe nekem kicsit túlszaturált minden módban.
- felskálázásban messze a legjobb az AF9 azok közül amiket próbáltam (640-es, 720-as és 1080-as tartalmakat vittem, illetve néztünk tévéadást is.)
- a center hangsugárzó (Acoustic Surface) kurva jó, totál olyan élményt ad, mintha moziban ülnék.

- HDR-ben kifejezetten jól teljesített, e tekintetben a Pana nálam elvérzett, pedig nagy márka rajongó vagyok közel tíz éve.
- a smart rendszere, közel sem olyan borzasztó és lassú, mint vártam, bár azt közben megtudtam, hogy az AF9-ben ezen a részen elég sokat dolgoztak a 8-as szériához képest. Mondjuk ebben az LG még mindig sokkal jobb...

- végül, de nem utolsó sorban, egy barátomnak köszönhetően megtudom venni 950-ért, ami még így is 150k-vel több, mint a C8, de szerintem annyival jobb is.
Egy dolog nem tetszett, de az nagyon, ez pedig a távirányító minősége, hát ezen a területen, úgy kb százezer fényévvel van lemaradva a Samsunghoz és az LG-hez képest a Sony. Egy kb 200k-s LCD tévénél jobb minőségű a távirányító, de a tervek szerint a képernyőt fogjuk bámulni, nem a távirányítót, szóval ezzel a problémával hosszútávon is együtt tudok élni.
Január második hetében érkezik a vas, majd beszámolok az első tapasztalatokról (ha érdekel valakit), bár tudom, hogy itt a többség LG-s, de talán van/lesz néhány márkatársam a topikban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor