Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosKJ
tag
válasz
Callisto
üzenetére
Semmit se "kell" gariztatni. Azért csinálod mert neked nem felel meg vagy zavaró hibája van , ha jobban belemegyünk itt kb 50% a tvknek nem "kellet" volna gariztatni vagy 14 napon belül visszakülddni, banding vagy egyéb dolgok miatt, csak mivel tudjuk hogy cserélik mindenki beprobálkozik jelzem ilyen értéknél jogosan és eddig sikeresen, illetve a gyártó is tudja hogy ilyen probléma van amit effektíve jobb gyártással vagy tesztel ő is kiküszöbölhetne.
A 2016 oled tv miért cseréli mostanra, vagy esetleg te meg itt a 70% miért fogja lecserélni mert olyan tartós meg fasza lesz 2 év múlva is, a technika fejlődéséről ne is beszéljünk, szerintem ezért is gyártanak mindent 1-2 évre mert jön majd a jobb meg az újabb és egy szóval sem mondtam hogy, ez így jó, de ez van sajnos ☹️.
Örülj neki hogy neked még nem kellet, Asus gamer fejhallgató 70 ezer másfél év után tört el egy müanyag pánt benne ami hogyha fém soha az életbe nem megy tönkre jah és ezt erre tervezték 😂 corsair mechanikus billentyűzet 40 ezer erre tervezve 1,5 után szétment a gomb alján a rögzítő rész rész olyan betűkön amit nem is hasznátam, Hollandiából új billentyűzet ami szoftver hibás, aztán kaptam megin egy újat ami most jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor