Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz Joshi #22238 üzenetére

    "Mondjuk egy olyan tévé amit nem kell gariztatni mert jó? Most nem a Sonyról beszélek, mielőtt egyesek elkezdenek trollkodni, hanem tényleg komolyan mondom. Tehát az gáz ha gariztatni kell valamit. "

    Alapvetően ugyanaz a veszély leselkedik a SONY-ra mint bármely más OLED-re, lévén mindegyikben LG-panel van szerelve. Biztosan van pár apróság amivel késleltetni lehet a pixel-öregedést, de megelőzni szerintem nem lehet. Kizárólag az user felhasználói szokásain múlik, hogy beég-e a tévé, vagy nem.

    Ez egy nagyszerű termék, de messze nem tökéletes.
    A gyár egyet tehet, hogy lavírozik a szerviz/cserék között, és ameddig tudja magasan tartja az árakat.

    Mindenesetre - ezt megelőzvén - az, hogy pár mondat mögé "bebújik" a garanciafüzetben, magyarán egy általános tévéhasználati szokást akar megváltoztatni pusztán azért mert nem tökéletes a termék, nos szerintem ebből csak baja lesz a jövőben. Nagyon-nagyon ingoványos talaj ez.

    Félreértés ne essék, szerintem ez egy rohadt jó tévé, de nincs hozzá megfelelő reklám/tájékoztatás/figyelmeztetés ki minek akarja hívni...

    Itthon az ilyen és hasonló tájékoztatási hiányosságok miatt durván oda szokott b***ni a gvh, bár ők inkább a szolgáltatásokra buknak rá, most épp a Vodafone-t nyomták szét, mert egy kártyás szolgáltatásuknál nem volt teljesen megfelelő a reklám. :)

Új hozzászólás Aktív témák