Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Callisto

őstag

válasz Clay #21650 üzenetére

Azért látsz az orrodnál tovább is ugye?
    Egy családnál ahol van két gyerek és a nappaliba a TV teljesen mindennapos dolog, hogy az szinte folyamatosan megy. Egy kis XBox/PS4, egy-egy film, TV nézés, sütés-főzés közben anyuka is hallgatja és oda-oda pillant stb. Bizony. Tudom-tudom, most már egyértelmű sokan itt csak magukból indulnak ki, de bármennyire is fáj nektek ez egy TV, egy kijelző amit a példaként említett család sokat használ. Orr. Tudod. Van távolabb is.
    Ja igen tudom-tudom és most jön megint, hogy akkor ne vegyenek OLED-et és ugyanott vagyunk ahol elkezdtem és bizony jól leírtam mi is a baj, de tudom-tudom anyucit védeni kell elvakultan. :D
    Fájhat nagyon neked, de ez az igazság: OLED képminőségben verhetetlen, de visszalépés használhatóságban és megismétlem: az emberek, akik bemennek TV-t venni nem visszalépést várnak. Hozzá vannak szokva (mióta TV létezik), hogy egy TV az TV, ami mehet akár egész délután és hétvégén ha úgy van.
    Mondjuk az orr igen rövid tud lenni sokunknál és nem vagyunk hajlandóak tudomást venni tényekről, mert anyucit bántják. :D
    És nem magamról beszélek, mert én tisztában vagyok az árnyoldalával is és gyerek sincs aki ott ülne. Csak úgy látszik nekem hosszú orrom van. Nagyon hosszú. :D

Új hozzászólás Aktív témák