Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért látsz az orrodnál tovább is ugye?
Egy családnál ahol van két gyerek és a nappaliba a TV teljesen mindennapos dolog, hogy az szinte folyamatosan megy. Egy kis XBox/PS4, egy-egy film, TV nézés, sütés-főzés közben anyuka is hallgatja és oda-oda pillant stb. Bizony. Tudom-tudom, most már egyértelmű sokan itt csak magukból indulnak ki, de bármennyire is fáj nektek ez egy TV, egy kijelző amit a példaként említett család sokat használ. Orr. Tudod. Van távolabb is.
Ja igen tudom-tudom és most jön megint, hogy akkor ne vegyenek OLED-et és ugyanott vagyunk ahol elkezdtem és bizony jól leírtam mi is a baj, de tudom-tudom anyucit védeni kell elvakultan.
Fájhat nagyon neked, de ez az igazság: OLED képminőségben verhetetlen, de visszalépés használhatóságban és megismétlem: az emberek, akik bemennek TV-t venni nem visszalépést várnak. Hozzá vannak szokva (mióta TV létezik), hogy egy TV az TV, ami mehet akár egész délután és hétvégén ha úgy van.
Mondjuk az orr igen rövid tud lenni sokunknál és nem vagyunk hajlandóak tudomást venni tényekről, mert anyucit bántják.
És nem magamról beszélek, mert én tisztában vagyok az árnyoldalával is és gyerek sincs aki ott ülne. Csak úgy látszik nekem hosszú orrom van. Nagyon hosszú.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Macska topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor