Hirdetés
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Az Acer új Nitro monitorai visszafogottak, de pénztárcánkat is kímélik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegység használata aktív PFC-s táppal
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
Én megmertem, nagyon régóta szerettem volna!
Jól körbejártam vásárlás előtt a témát, (bocs mindenkitől a sok beégés kérdés miatt) igyekszem bejáratni és figyelni rá, a puding próbája pedig legyen az evés
Igaz vettem hozzá még 3év kitejesztett garit euronicsban, így azért nyugodtabb vagyok, majd meglátjuk szükség lessz e rá, reméljük nem. Gyors, nagyon szép kép, brutál jó színek, és bőven elég a fényerő! Ettől egy kicsit féltem, de semmi ok panaszra!
egyetlen egy furcsaságom van. én nem szeretem ezt az idióta alakú távrit amit gyárilag adnak hozzá, van itthon egy gyári Mr700 távri, de az sajnos nem teljesen kompaktibilis hozzá, az egér része nem működik a tvvel. de ez legyen a legnagyobb bajom, majd megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz vettem hozzá még 3év kitejesztett garit euronicsban, így azért nyugodtabb vagyok, majd meglátjuk szükség lessz e rá, reméljük nem. Gyors, nagyon szép kép, brutál jó színek, és bőven elég a fényerő! Ettől egy kicsit féltem, de semmi ok panaszra!
Vhiktor