- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Mai kaland. Harmadik nekifutas. Ma mar elhoztam volna, arnyekolt helysegbe megnezes utan. erre kiderult hogy a kiallitott termekek dobozait meg kell semmisiteni es ennek sincs. a telefon miatt 900nal tartottunk es ettol lejjebb nem akartak menni. Na mondom most akkor mar tenyleg adjak olcsobban. Hogy lehet egy 1millios tevet doboz nelkul eladni. Megkertem oket kerjenek az lgtol egy dobozt. hetfore megprobalnak.
Bandingot talaltam mast nem ez sem durva, filmen nem is vettem eszre csak 5%os grey videon. De mivel allitolag ez mindegyiken van ezert elhoztam volna . ki tudja ha rendelek egyet azon lehet rosszabb lesz.
A banding alacsony oled fenynel es magas fenyeronel magas kontrasznal jott elo.
Kiderult meg hogy 2015 oktoberi gyartasu.Mondjuk azt nem ertem miert kell ilyen fenyes kepernyot csinalni. A 65osorol olvastam a prohardveres teszben hogy szinte nem tukrozodott a spec reteg miatt.
Itt a bandingrol par kep: https://goo.gl/photos/t8acdYHL3Y3pihiG9
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Autós topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor