- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Monitorkalibráló eszközök
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
akela91
üzenetére
Szerintem nem normális, de használd legalább 1-2 napig, azon belül is több órán át (minél többet), mielőtt reklamálsz, ha ez belefér az elállási időbe. Úgy emlékszem az első pár napban láttam csak IR-t a C7-en (nem ennyit, de lehet hogy csak nem kerestem eléggé
), aztán leszokott róla (nem keresem és így gyakorlatilag sohasem veszem észre).Ha félbeszakítod a Pixel Refresh-t, akkor nem csinál semmit.
A Star Now azonnal indítja és bekapcsol a TV magától, ha végzet.
A Star after... pedig kikapcs után indítja és nem kapcsol vissza magától, de ha te bekapcsolod akkor kiírja hogy sikeres volt vagy sem.Szerintem a szimpla ki/be-kapcsolás és/vagy "pihentetés" is okozhat változást, nem csak a Refresh (csak feltéve, hogy le sem futott esetleg, de lehet hogy a 8-as szérián kevesebb idő, a 7-esen egy óra).
Szervizmenü: programozható távirányító nélkül kb. sehogy, de pl AnyMote szoftver IR-es androidos telefonra (+ egy tucat hasonló), vagy Harmony-k...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), aztán leszokott róla (nem keresem és így gyakorlatilag sohasem veszem észre).
Vhiktor