- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rewmac
tag
Hihetetlen, hogy eljutottam oda, hogy több LG TV-t nem veszek. Nagyon szerettem őket. Mindegyik pixel hibás lett. Eleinte cserélték, de most G2-nél cserélték, a csere panel hullámos, ferde és van a közepén egy halott zöld alpixel amire jó formán már csak azt nem mondják, hogy feature.
"Ez a panel egy továbbfejlesztett termék, amely több millió pixelt tartalmaz. Előfordulhat, hogy a panelen 1 ppm
méretű, pici fekete pontokat és/vagy fényes és színes pontokat (piros, kék vagy zöld) lát. Ez nem jelenti a készülék
meghibásodását, valamint nem befolyásolja annak teljesítményét és megbízhatóságát. Ez a jelenség más cégek
termékeinél is előfordul, így nem érvényes rá a csere vagy a visszatérítés."Biztos a többi is borzasztó támogatással bír, a Sony-ról tudom ilyen, de konkrétan ferde a TV amire azt mondta szervízes aki kinn volt, hogy a talp miatt van mert állítható nézek rá, hogy ugye ez nem mondja komolyan amikor fix pontok vannak és talp is fix és a másik nem volt. A kijelző meg van hajolva arra azt mondják "ilyen".
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen program, ami...?
- Mazda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest