Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rewmac

tag

Hihetetlen, hogy eljutottam oda, hogy több LG TV-t nem veszek. Nagyon szerettem őket. Mindegyik pixel hibás lett. Eleinte cserélték, de most G2-nél cserélték, a csere panel hullámos, ferde és van a közepén egy halott zöld alpixel amire jó formán már csak azt nem mondják, hogy feature.

"Ez a panel egy továbbfejlesztett termék, amely több millió pixelt tartalmaz. Előfordulhat, hogy a panelen 1 ppm
    méretű, pici fekete pontokat és/vagy fényes és színes pontokat (piros, kék vagy zöld) lát. Ez nem jelenti a készülék
    meghibásodását, valamint nem befolyásolja annak teljesítményét és megbízhatóságát. Ez a jelenség más cégek
    termékeinél is előfordul, így nem érvényes rá a csere vagy a visszatérítés."

Biztos a többi is borzasztó támogatással bír, a Sony-ról tudom ilyen, de konkrétan ferde a TV amire azt mondta szervízes aki kinn volt, hogy a talp miatt van mert állítható nézek rá, hogy ugye ez nem mondja komolyan amikor fix pontok vannak és talp is fix és a másik nem volt. A kijelző meg van hajolva arra azt mondják "ilyen".

Új hozzászólás Aktív témák