Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

No vártam kissé eufórikus bejelentésekkel, hátha előcsalok valami hibát a készülékből, aztán pironkodhatok...meg ugye hajlamos az emberfia megilletődni egy ilyen készülék első néhány óráját kihasználva, és természetesen lehetőségem nyílt a sok beállításon végigverekedni magam...

Tehát nyilván ez a készülék felülmúl minden eddigi audio vizuális protézisemet (plazmáról jövök, nálam az elcédé kimaradt) ez azt hiszem nem vita tárgya.

Valami egészen elképesztő hová fejlődött a technológia...1999-2000 ben a házimozi hazai szárnypróbálgatásakor csak álmodni mertem ilyen képminőségről, ekkora méretben és most jön egy igen érdekes kritérium, ilyen felhasználóbarát irányíthatósággal.

Már páran leírták a YT-on található nagy számú 4K UHD tartalom adta lehetőségeket, bevallom éltem velük, csodás volt...persze egy idő után kissé unalmas a minden szép, minden jó, csodás a világunk mikroszkópon át effekt...

Egy távval megoldom a TV, a lejátszó és a beltéri egység irányítását könnyedén, minden idegeskedés nélkül...no erre vágytam.

Zidoo mehet a fenébe (fiamhoz) szintúgy a mini HI-FI...nekem ez a hangminőség a szobámba tökéletesen elég...

Hogy a "cons" rovatba is írjak valam it (még lehet LG marketingesnek hatok) a mozgás kompenzáció egy érdekes kérdés, ha nincs persze minden kissé élesebb, de fűrészfogas, a "sima" mód a legmegfelelőbb, de a korai pixel plus katódsugárcsöves TV-knél jelentkező mozgó tárgy körüli glória effekt itt is jelentkezik...ezen később kissé reszelnie kell az LG-nek mert ezt a pana jobban megoldja...

Összességében egy kiváló készülék, melegen ajánlom mindenkinek....főleg így 400 körüli áron!

Új hozzászólás Aktív témák