Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Strezi
üzenetére
Egy pár új televíziót vásároltam már életemben...amikor bejött a 32"-os sík képernyős őrület, odáig vittem, hogy a B&O vagy a Pixel plus modellek közül választottam...de ez volt a végállomás, addig végig próbáltam a palettát...soha egyiken sem volt fólia...
Illetve megismerek egy már bontott, hozzányúlt televíziót...azt hiszem ez nem kérdés...itt minden teljesen új volt, ez biztos, az MM-ben együtt bontottuk ki az eladóval megtekintés céljából és néztem a nikecell darabokat (azok nagyon árulkodóak, már kivételkor megtörött néhány apró sarok....) na ez olxan volt mit amit először bontanak ki...ha panelcserés volt (ezt nem vitatom, bár az eladó nekem is azt mondta, hogy aznap kapták az LG-től) akkor ott mindent kicseréltek a gyárban, biztosan nem a Video partos srácok csomagoltak így...
De szerintem ez a fólia ügy túl van ragozva rendesen...én azonnal leszedtem, mindek egy üveglapra fólia....nem fogom vidia lappal karcolgatni, szállításra pedig elraktam a takaró fóliáját...
Szerintem ez a fólia a legújabb gyártású modellek feature-re..
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor