Hirdetés
- Autós kamerák
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Strezi
üzenetére
Egy pár új televíziót vásároltam már életemben...amikor bejött a 32"-os sík képernyős őrület, odáig vittem, hogy a B&O vagy a Pixel plus modellek közül választottam...de ez volt a végállomás, addig végig próbáltam a palettát...soha egyiken sem volt fólia...
Illetve megismerek egy már bontott, hozzányúlt televíziót...azt hiszem ez nem kérdés...itt minden teljesen új volt, ez biztos, az MM-ben együtt bontottuk ki az eladóval megtekintés céljából és néztem a nikecell darabokat (azok nagyon árulkodóak, már kivételkor megtörött néhány apró sarok....) na ez olxan volt mit amit először bontanak ki...ha panelcserés volt (ezt nem vitatom, bár az eladó nekem is azt mondta, hogy aznap kapták az LG-től) akkor ott mindent kicseréltek a gyárban, biztosan nem a Video partos srácok csomagoltak így...
De szerintem ez a fólia ügy túl van ragozva rendesen...én azonnal leszedtem, mindek egy üveglapra fólia....nem fogom vidia lappal karcolgatni, szállításra pedig elraktam a takaró fóliáját...
Szerintem ez a fólia a legújabb gyártású modellek feature-re..
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor