Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Ma megérkezett a vas, és hát döcögősen indult a viszonyunk. Olyan szinten sávos volt a cucc, hogy adott szürke színnél mintha egy zebrát néztem volna (persze szürkéből). Simán zavaró volt böngészés közben is, nem is kellett teszt ábrákat nézegetni.
Hogyan fogalmazzak szépen ... nem voltam nyugodt
Fórumokról emlékeztem tanácsokra, hogy egy pixel refresh megoldhatja a dolgot, így rá is nyomtam. ( persze utána jutott eszembe, hogy nem fotóztam ki .... )
És igen, használt a dolog, bár a sávokat nem szüntette meg teljesen. [kép] [kép] [kép]
(A teló kamerája itt elég jól kiemeli, és a legrosszabb állapotot fotóztam, alacsony fényerőn. Egyelőre normál használat közben nem sokat veszek belőle észre)Reményeim szerint a további használattól (első 100 óra) még javulást várok/várhatok.
@Renok:
Ami az olvashatóságot illeti, nagyon pozitívan csalódtam. Bár ma csak 3 órát voltam gép előtt, teljesen olvashatónak tűnik minden. A hétvégén még tesztelgetem, és referálok róla.@mindenki:
Kérdésem is van, nevezetesen a HDR beállítás:-Amíg a Windowsban (11) nem kapcsoltam be, játékok alatt nem volt elérhető az opció.
- Ha bekapcsolom a HDR-t Windows alatt az folyamatosan az az aktív?
- SDR-t akkor nem használunk böngészéshez sem?
- Nem lehet olyat mint a TV-k esetében hogy addig SDR amíg nem kap HDR jelet és vált?
-Van itt valami optimális beállítás?
- Monitor oldalról jelenleg a HDR True Black 500 aktív és így is leesett az állam CP2077 alatt : [kép]A nap végére szépen összebarátkoztunk, de még van mit finomítani a dolgokon

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Skynet258