Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
üdv! Kezdetnek megrendeltem a stirlingmotor viszonylag olcsó alap verzióját, ami már egy kis motorral van felszerelve:
innen:
[link] Találtam olcsóbbat is, de az külföldi, én onnan nem rendelek, elég volt egyszer.
Tervem a következő:
Van nekem egy 1Vból kreáló 5Vra mini inverterem usbs változat, rá fogom csatlakoztatni a motorra ami 1-3Vot termel majd, abból csinálok 5V stabil áramot,
megnézem majd hogy mi indul el vele. Talán még telefon töltésre is jó, persze nem jobb egy powerbanknál, de kísérletezni jó lesz,
a stirling motornak csak hő kel, azt megoldom egy gyertyával, vannak ezek a hosszan tartó égésű gyertyák, megnézem hogy elbír e egy kis rádiót, ami két ceruza elemmel megy, na meg lemérem.
Ha megjön csinálok róla videót majd ide
.
Ha használható valami sül ki belőle, tovább viszem a történetet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.