Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Én csak egyszerűen nem tekintem ékszernek. De technikai remekműnek? Annak egyértelműen igen. Minden egyes darabot.
Kivétel nélkül különböző pontossággal, kézzel, vagy sorozatban legyártott finommechanikai/elektronikai termék mindegyik.
A párom megint más fejjel gondol rájuk: nála már inkább ékszer. Akkor is azért választotta nekem az acél tokos órát, mert ez kompromisszum volt az én praktikus szemléletem, meg az ő felfogása között, meg az alkalmi megjelenéshez nekem is legyen már egy árnyalattal komolyabban kinéző darab a háznál. De sajnos nem bírta rajtam a kiképzést.
Ja igen. Az előző képen a G-SHOCK a jelenleg naponta hordott órám.
Amelyik most a szekrény mélyén a B-ligában játszik, az egy kívül-belül acél Casio, fém szíja van — szép fényes. Igazság szerint azt kellene viselnem, ha öltönybe bújnék.
Ha nagyon feszegetni akarjuk, a G-SHOCK órám az már-már a prepper kategória. Amikor nem tudhatjuk, hogy holnap kitör-e a harmadik világégés, vagy sem, de azért jó lenne valami időmérő a bunkerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gran Turismo
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest