Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem is bajom van a párnákkal, csak más, mint Montinak: nekem az összes ma kapható kispárna túl nagy, túl kemény, túl vastag, túl sok. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy az idő 90%-ban hason alszom.
Az én párnáim ilyen 40*30 centisek kb. és tényleg csak pár centi, hogy a nyakamat tartsa. picit. Ehhez képest szinte az összes, amit lehet kapni, sokkal nagyobb.
És persze a huzatokkal is gondban vagyok...Ha hotelben alszunk, akkor meg le is dobom azt a nagy szart az ágyról, tényleg nem tudom, hogy lehet azokon aludni.
Olyasmi lehet ez is, mint a kanál-méret. A rendszerváltás előtt fasza normális kanalakat lehetett kapni. Aztán bejött ez a nyugati szabvány, ami fele olyan mély, ergo kétszer annyit kell lefetyelni a levest...

oh, first world problems.
de a párna probléma tényleg valid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest