Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Majdnem biztos , hogy nagylany kapta el eloszor, az ikrek 2 napra ra lettek betegek mi meg kb 2 hetre ra. Volt hogy mind jobban volt, volt hogy rosszabbul. A gyerekek higenias szintjet 1-tol 5 os skalan, kb -1 re saccolnam.
A nagynak hullanak a fogai, egyfolytaban a keze a szajaban van, neha mergeben nyalogatja a kezeit, csak hogy bosszantson, alig varom mar , hogy kamasz korba lepjen.
Fogorvoshoz, korzetihez mentek, majdnem ures jatszoteren akkor is maszkban voltak tok ures jatszoteren meg maszk nelkul parszor. Meg nem mondom hol kaptak el. En informatikuskent, orvosi rendelobol orvosi rendelobe jarok, hiaba maszk gondolom a nagyszamok alapjan akar en is lehettem a hunyo. Az asszony tanar, o se megy maszk nelkul sehova, de bejarkalt mar az iskolaba, Belteren 100% maszkban voltunk kulteren meg vagy nagy tavolsagba nem, de ha ugy iteltuk meg akkor ott is.
Azt hiszem ez volt a kilencedik vagy 10. covid tesztem mult ev marciusa ota.
Nalunk mar porog a delta szepen , nalatok talan most kezd majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen program, ami...?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest