Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Ez azért már egy jóideje tartó tendencia újabb megnyilvánulása. Még Logout alól fórumozva is (én kb 8 éve onnan csapódok ide) a fórum főoldal legalján van az Egyéb kategória, jó sokat kell görgetni, hogy az ember oda tévedjen. Apróságnak tűnhet, de szerintem ez nagyjából ugyanaz a kategória mint az áruházakban a gyerekek szemmagasságában szándékosan elhelyezett áruk dolga (annak az inverze leginkább). Így olyan renitens topicok kerültek a látómező szélére, amikkel mindig is csak a baj volt.

Amúgy amit kifogásolsz a döntéshozatallal (és módjával) kapcsolatban, az mindig is így volt, fejétől bűzlik a hal ugyebár, amíg ott nincs változás, addig ez így is marad. Viszont azt nem mondanám, hogy értéktelen, mert mégiscsak itt bandázunk jópáran, nekem (remélhetőleg) életre szóló barátságaim is indultak ki innen, plusz azért nagy ritkán találok jó kis cikkeket, bejegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Magyar rap és Hip-Hop
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- ASUS notebook topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest