Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az ellen nem véd...
...amikor elkezdenek tombolni a hormonok, jönnek az állandó hangulatváltozások, a 'mindenki ellenem van', a 'depressziós leszek, mert nem kapom meg azonnal, amit akarok', a 'csak azért találtad ki, hogy pakoljak össze, hogy baszogass', és az alapfeltevés, hogy egy serdülő mindig mindenkinél okosabb, és mindent jobban tud. Ja, a kisebb tesók meg a világ legutálatosabb pondrói egy tinédzser számára.
Aztán néha elmúlik, és tök normális, sőt: magától vesz részt a házimunkában, leül tanulni (mondjuk ezzel szerencsére amúgy sincs gond), néha meg összeállnak a csillagok, vagy bizonyos irányból fúj a szél, vagy valami a légnyomással lehet, mittudomén, és egy pillanat alatt vált át fúriába. van hogy két napra, van hogy tíz perc múlva már teljesen normlis megint, mintha mi sem történt volna.
Na mindegy, ezen is túl leszünk... Nekem mindenesetre fura, biztos velem van a gond, de nekem semmi ilyesmi fázisom nem volt sose (igen, megkérdeztem anyukámat).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest