Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
"Azok a huszadrangú elemek azok, amiktől igazán komfortos lesz egy autó, de elhiszem, hogy a papírszfivted után ezek nélkül is jaguárnak tűnik a jazz...."2
mitől, az esőszenzortól? az ülésfűtéstől? a könyöktámasztól? - ezeket minősítettem huszadrangúnak. A többi pedig - amiket korábban soroltam fel - szerintem már 10 éve is alap volt (és a jazz-emben is van), tehát rossz emberrel vitatkozol. Attól, hogy egy autóból hiányoznak a fentiek, attól még lehet jó autó.
(Amúgy pedig minősítgess csak nyugodtan, az jót tesz a hangulatnak.)Concret: igen, az értékvesztés a legnagyobb tétel. Ha a 4,5 millás autó 5 évesen 2 millát ér, az 2,5 milla tiszta bukó, egyéb költségek nélkül. Ha ezt ciklusokban játssza el a polgár, akkor halmozott bukó. Én egyszer levezettem apámnak, hogy a bmw-i értékvesztéséből már vehetett volna egy pesti lakást, és csak úgy pislogott. De ez nem akadályozta meg abban, hogy vegyen még egyet

Na mindegy, én kiszálltam, jó trollkodást, tiszta autós topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Renault, Dacia topik
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest