Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Bementem egy fél órája a teszkóba céges vásárlás céljából... ekkora rohadt tömeget. Sosem hittem volna, hogy egy hétköznap alig dél elmúltával ennyi dologtalan, munkanélküli, iskolakerülő, ráérős, nyugdíjas ember van egyszerre egy helyen.
Mondjuk az igaz, hogy olyan dolgozó kora forma embert mint én nem láttam mást, csak nyugdíjast, diákot, meg olyanokat, akiknek a segély már megjött előbb, mint a dolgozóknak a fizetés. Csak úgy pattogtak a 30-40 ezres végösszegek.
Azt nem tudom, hogy akiket így ilyentájban ott a teszkóban látok vásárolgatni, azok miből vásárolgatnak, ha közben én dolgozom pénzért? Illetve egy átlag hétköznap délelőtt miért vannak végeláthatatlan autós és gyalogos tömegek az utcákon? Mert előbbi még fogható a soha véget nem érő húsvétiünnepeknagybevásárlására, de utóbbival sosem tudtam mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest