- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Bementem egy fél órája a teszkóba céges vásárlás céljából... ekkora rohadt tömeget. Sosem hittem volna, hogy egy hétköznap alig dél elmúltával ennyi dologtalan, munkanélküli, iskolakerülő, ráérős, nyugdíjas ember van egyszerre egy helyen.
Mondjuk az igaz, hogy olyan dolgozó kora forma embert mint én nem láttam mást, csak nyugdíjast, diákot, meg olyanokat, akiknek a segély már megjött előbb, mint a dolgozóknak a fizetés. Csak úgy pattogtak a 30-40 ezres végösszegek.
Azt nem tudom, hogy akiket így ilyentájban ott a teszkóban látok vásárolgatni, azok miből vásárolgatnak, ha közben én dolgozom pénzért? Illetve egy átlag hétköznap délelőtt miért vannak végeláthatatlan autós és gyalogos tömegek az utcákon? Mert előbbi még fogható a soha véget nem érő húsvétiünnepeknagybevásárlására, de utóbbival sosem tudtam mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eFootball
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest