Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Bementem egy fél órája a teszkóba céges vásárlás céljából... ekkora rohadt tömeget. Sosem hittem volna, hogy egy hétköznap alig dél elmúltával ennyi dologtalan, munkanélküli, iskolakerülő, ráérős, nyugdíjas ember van egyszerre egy helyen.
Mondjuk az igaz, hogy olyan dolgozó kora forma embert mint én nem láttam mást, csak nyugdíjast, diákot, meg olyanokat, akiknek a segély már megjött előbb, mint a dolgozóknak a fizetés. Csak úgy pattogtak a 30-40 ezres végösszegek.
Azt nem tudom, hogy akiket így ilyentájban ott a teszkóban látok vásárolgatni, azok miből vásárolgatnak, ha közben én dolgozom pénzért? Illetve egy átlag hétköznap délelőtt miért vannak végeláthatatlan autós és gyalogos tömegek az utcákon? Mert előbbi még fogható a soha véget nem érő húsvétiünnepeknagybevásárlására, de utóbbival sosem tudtam mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs