Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ha figyelmesen olvastál volna, láthattad volna, hogy ezt nem én kezdtem, én csak mondtam, hogy én is bajlódok a szikrákkal, és van rá nemprofi, meg profi megoldás is, hogy megszabaduljunk tőle.

Egyébként addig nem érzed problémának, míg nem a tiéd, de mikor kb. lebénul fél percre az ujjad, és rendesen villan a szikra az ujjad meg bármi között, akkor átmenetileg azt is elfelejted, hogy hol vagy
Eddig nekem se volt ilyen gondom, még pulóvertől sem.
De most annyira, hogy a konyhában elmegyek a szikrázó hűtőtől a mosogatóig, ami 3 lépés, a csaphoz érve már megint szikra van.Na de látod ezt magamtól meg sem említettem volna, mert negyedannyira sem kellemetlen, mint az ha szar az idő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig nekem se volt ilyen gondom, még pulóvertől sem.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)