Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Androidon azért nem találkoztál még ezzel, mert nem szolgáltatótól kapott simlockos készülékkel próbálkoztál, ami csak az adott szolgáltató sim-kártyájával hajlandó működni.

A leejtés egy érdekes kérdés, Katica is gy kezdte: egyszerűen annyira egyedi, más a súlyelosztása, hogy először kézbe véve tényleg gyakori - egyszerűen másképp fogsz rá, ha nem szoktad.
Flame meg nem lesz, mert attól eltekintve, hogy személyes véleményem, és nem túl kiterjedt tapasztalom szerint a rengeteg hülyeségétől, és számos hibájától eltekintve, illetve ezzekkel együtt is még mindig az ios a legjobban használható és legkézreállóbb mobil operációs rendszer semmi érvem sincs mellette, és a többiek ellen is csak annyit tudok felhozni, hogy szerintem nem azok. Persze fel tudom sorolni, hogy melyikben mi zavar / idegesít, szép hosszú lista lenne, de kb ugyanolyan hosszú minden platformon.
Szóval ez kicsit olyan, mint boldogult ifjúkoromban a vérre menő viták, hogy Cindy Crawford, vagy Claudia Schiffer a jobb nő - már akkoriban is azon a véleményen voltam, hogy amelyikük előbb ráér.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest