Hirdetés
- OLED TV topic
- iPad topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Androidon azért nem találkoztál még ezzel, mert nem szolgáltatótól kapott simlockos készülékkel próbálkoztál, ami csak az adott szolgáltató sim-kártyájával hajlandó működni.

A leejtés egy érdekes kérdés, Katica is gy kezdte: egyszerűen annyira egyedi, más a súlyelosztása, hogy először kézbe véve tényleg gyakori - egyszerűen másképp fogsz rá, ha nem szoktad.
Flame meg nem lesz, mert attól eltekintve, hogy személyes véleményem, és nem túl kiterjedt tapasztalom szerint a rengeteg hülyeségétől, és számos hibájától eltekintve, illetve ezzekkel együtt is még mindig az ios a legjobban használható és legkézreállóbb mobil operációs rendszer semmi érvem sincs mellette, és a többiek ellen is csak annyit tudok felhozni, hogy szerintem nem azok. Persze fel tudom sorolni, hogy melyikben mi zavar / idegesít, szép hosszú lista lenne, de kb ugyanolyan hosszú minden platformon.
Szóval ez kicsit olyan, mint boldogult ifjúkoromban a vérre menő viták, hogy Cindy Crawford, vagy Claudia Schiffer a jobb nő - már akkoriban is azon a véleményen voltam, hogy amelyikük előbb ráér.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest