- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
37300 - 37201
89148 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Jaja, jóltudod. Köszönöm. Alig siklottam el fölötte az előbb... 
-
Lortech
addikt
A golyókat is te faragtad?
Remember, if you don't sin, Jesus died for nothing -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
ezt ugy imadom: most hogy ha megkerdezem, hogy akkor meg mi celbol hozakodtal elo vele (marmint az egesszel, hogy "van am nekem is velemenyem, jol meg is aszondtam vona tegnap, de ma mar ugysenem", megint en leszek a rosszfiu
mindegy, inkabb ne is valaszolj, ez a kerdes sem azert szuletett, hogy megvalaszoljak, csak ugy felmerult, ahogy a kerdesek szoktak, tudvan, hogy valaszra soha nem lel
-
tope
addikt
Grat, ezekután nem mondhatják rád, hogy fakezű vagy

Szép nagyot az off népének
tope (Top One gépek) -
Winner_hun
félisten
Neked nincs is olyan messze a suli, ha jól tudom
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ -
tbs
addikt
(Erről lemaradtam én is.)
Csodaszép... Mármint a képen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janoska26
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
tbs
addikt
Irigykedem. Felnőttképzés fakezűeknek nincs véletlenül..? Eddig Ikea+ fokozatom van... -
Verus
senior tag
-
Winner_hun
félisten
-
Tim82
félisten
Mivel az "értelmes" fogalmát szerintem máshogyan határozzuk meg, ráadásul egy tökéletesen meddő téma szerintem... nem. Nincsen különösebb kedvem hozzá. Ott és akkor lett volna értelme, utólag ez már felesleges.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
Janoska26
addikt
A csajszikat Én is meglepném hátulról
(csak az asszony meg ne tudja
) -
Bubu79
addikt
Motkányt láttam!
Nem semmi felhozatal
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast -
VladimirR
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Te csinálod a rexasztalt? (asszem az rex).

A csajszikon én is meglepődtem.

-
bandus
veterán
női asztalost sem láttam még

a rexasztal meg ütős
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen" -
Winner_hun
félisten
-
Bubu79
addikt
Hadd kérdezzem már meg - ha már így a négyzetméter sörökről van szó - mennyire van tele a nyelved szálkákkal?
Azért egy fapadlós placcon ennyi sört fellefetyelni nem akármilyen mutatvány lehet...

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast -
NoLF
veterán
ez azért itt más volt, konkrétan a mostmár velem egy szobában dolgozó infósnak kellett (lehetett) segíteni felcipelni a cuccait lentről, s amikor végeztünk, mondta hogy no akkor most kimegyünk és vesz mindenkinek egy sört, jól letoljuk, aztán melózunk tovább.
így is lett, a sör kb 1,5 perc alatt elfogyott, úgy érzem 5 után megyünk a szemközti kocsmába folytatni a dolgot, hisz' "egy sör nem sör"
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people -
Janoska26
addikt
Sört sosem fogadok el a munkámért az olyan gáz
. Mondjuk ha gömbszörpről van szó, akkor az már ugye teljesen más dolog, amit adnak ugye illik olyankor elfogadni, nohát most legyek udvariatlan? inkább nem bántok meg senkit sem
denagyszivemvanaztahéccázát

bár ha 1 négyzetméter, vagy annál több sörről van szó, akkor lehet meggondolom
-
NoLF
veterán
heh de durva, a mai nagytakarítás vége közeledtével kaptunk egy-egy sört attól akinek segítettünk itt a cégnél, na most kellene gyorsan befejezni a melót és bedobni még 10et erre az 1re, nagyon jól esett...
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
Akkor valószínűleg körbeszalad majd a családon a dolog...
Tényleg Nagyapád hogy van? Kifelé lábal már a fertőzésből?
Tim82
félisten
anyám tegnap este járt a dokinál (ugyanennél) a nagyapám miatt és én akkor telefonáltam neki, hogy ez a helyzet - szóval nem volt meglepődve a háziorvos, amikor meglátott ma a rendelőben.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
Bubu79
addikt
Lehet - bár amennyire rémlik a vakbélgyulladás nem így kezdődik.
Egyik Bátyámnak volt kalandja a vakbelével, Nála úgy jelentkezett a dolog, hogy elkezdett tompán sajogni az egyik oldalon a hasa ( ne kérdezd melyiken , nem rémlik, van vagy 20 éve ), majd a fájdalom erősödött és elkezdett áthúzódni a másik oldalra, de nem volt Vuk, sem has-sietés - "csak" a fájdalom maga

A doki ezek szerint valamit tudott, mert odafigyelt, pedig a takarítás felemelő élménye valószínűleg az aszisztens dolga lett volna
Tim82
félisten
szerintem arra volt kíváncsi, hogy nem kezdődő vakbélgyulladásról van-e szó. de azért óvatosan és felkészülten csinálta, elkerülendő a baleseteket.

legyen úgy.
Bubu79
addikt
Vidám étrend - a tejet nem tudnám megállni, a reggeli kávé nem az igazi nélküle...
"has megnyomkod" - még jó, hogy nem lett belőle baleset

Az altatóorvos lightosabb verziója pedig a langyosvizes kalapács

Jobbulást
Tim82
félisten
Megvizsgált - nyelv kiölt, has megnyomkod. Gyóccer nuku, anélkül is elmúlik, ha nem, menjek vissza. Addig pirítós, húsleves, főtt krumpli - ilyeneket ehetek, de pl. tejtermékeket nem.
Egyébként meg "aneszteziológus. furcsa név egy kalapácsnak, nem?"
Janoska26
addikt
-
Bubu79
addikt
Jaja, rémlik valami octopus retractornak nevezett szerszámmal, vagy mivel - a helyi érzéstelenítés pediglen egy jólirányzott állcsúcson vágás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#37270: Szegény Te
Elhagyatott szerelmes ifjú...
Janoska26
addikt
-
Bubu79
addikt
Dehogy tág - inkább szűk

Ben, Benu, Benu-mi? "Nem lehetne inkább magyarú, vagy oláhul?" @ Nyócker...
Tim: Csak találgatott, vagy meg is vizsgált? Gyógyszer?
Drizzt
nagyúr
Várom, hogy vissza kelljen indulni vizsga eredményhirdetésére.
I am having fun staying poor. -
Tim82
félisten
Remek, doki kiírt. Ami nem remek, hogy szerinte vírusos fertőzés...
ZakRob
senior tag
-
Verus
senior tag
Guten Tag leib Benutzeren!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon. -
Neró
őstag
-
Janoska26
addikt
-
Neró
őstag
Oszlódik az OFF.Má megint mindenki döglik.
| www.diablohungary.hu -
Cs.Orsolya
senior tag
-
mmdms
addikt
-
Janoska26
addikt
-
NoLF
veterán
-
Bubu79
addikt
Dehogy is - csak visszadugtam a nyelvemet a szokott helyére: a tisztelt társaság hátsófelébe...
Itt sem kell gatyára vetkőzni a vakító, meleg napsütés hatására - de a madarak még működnek, csivitelnek ezerrel...
Tim82: Betegséggel nem viccelődünk - irány a doki...
NoLF: Is-is. Szerencsére valamelyik nap nem járt erre valamilyen nagyobb hangú és termetű terror bombázó felépítésű madár - ugynanis nyakon rittyentett egy melóba menet...
Tim82
félisten
OK, ez hamarosan kiderül - mindjárt elstrapálom magamat dokihoz, hogy írjon ki a hét hátralévő részére, ha rendben van, szabad vagyok.

János vitéz: bölcs és belátó ember vagyok (meg szerény is
), utólag nem fogok újraindítani egy szerencsére elhalt flame-t."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
tbs
addikt
-
frame>24
addikt
Én még a munkával töltött hetekben is képes vagyok totálisan elkeveredni, hogy milyen nap is van épp. Még jó, hogy nem mentem meteorológusnak...
De ami még rosszabb, úgy érzem, most volt január, pedig már mingyá' júúúnius van!
Kész, ennyi volt ~fél év? Hihetetlen.mod: még mindig megy ez a topik-terror?
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1 -
Janoska26
addikt
nefogdvissza magad, úgyis kezdek elálmosodni
vagy inkább igyak mégegy kávét?

egyébként nem lázítás vagy hasonló okból de jó volna már látni egy komplett képet hogy mi a véleménye az idejáróknak a mostani "állapotokról". Hogy jó-e ez így vagy sem, így nagyon könnyen rövidre lehetne zárni a dolgokat, és ezzel meg lehetne kímélni a PH-s vasakat is, nomeg az idegrendszereket
-
Tim82
félisten
Megvagyok, csak tegnapi nap/este/éjjel haldokoltam egy cseppet. Pedig volt itt egy-két dolog, amihez hozzászóltam volna...
Találkozó mikor?
neduddki
nagyúr
-
NoLF
veterán
hej!
ehh mi szerencsétlen vagyok... csomó mindenről lemaradtam a céges lomtalanítás során, sokan 40es vinyókkal, kopmlett gépekkel távoztak, nekem meg jutott egy scsi plextor cdrom és kb szevasz

meg egy 60as notebook vinyó, ami rossz
venember83
nagyúr
-
tbs
addikt
-
Tim82
félisten
Miről maradtam le... Pedig lett volna egy-két patronom a banzájhoz.
Neró
őstag
Szép napot, sziasztok.
| www.diablohungary.hu -
Winner_hun
félisten
Furcsa ez az iskola nélküliség, azt hittem ma péntek van. De azt nagyon erősen. Tegnap meg azt, hogy csütörtök van.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ -
bandus
veterán
-
Bubu79
addikt
Á látom azért vannak dolgok, amik nem változnak - ilyan a megértés, a kompromisszumkészség, mások figyelmes meghallgatása, stb., stb...
ngabor2
nagyúr
persze, nem 100-as, hanem '77-es vagyok...
amúgy az ablak nem volt koszos, a függöny is csak egy kicsit volt poros, csak anyukám tisztaságmániás...
-
Pacák
senior tag
-
csapos2
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
VladimirR
nagyúr
hat, erre nem tudok mit mondani, vesembe latsz, meghajlok tudasod, nagysagod elott, elnezest kerek minden korabbi serelemert, amiert azt felteteleztem, gunyolodsz, vagy hogy balga mod ugy veltem, nem vagy teljesen nyilt
most mar latom....
....te tenyleg ennyire hulye vagy, ez nem csak szerep -
Janoska26
addikt
Ja hátha valaki ekkora luxussal rendelkezik, hogy egy internetes fórumon kezdeményez vitát, merthogy annyira ingerszegény az élete, akkor az teljesen más tészta, irigykedem
De úgy is felfogható a dolog, hogy mivel senkivel sem tud az életben kontaktust teremteni, és a neten akarja megmutatni mekkora penge, mert ennyire nincs élete,akkor az már szánalmas.
Majd meglátod, ha vége lesz az iskolának, és kikerülsz a szülők nyújtotta otthon melegéből és biztonságából, és végre majd a saját lábadra állsz, előjönnek a hétköznapi gondok, és felüdülés lesz a sok sületlenség egy internetes fóromun
És hangsúlyozom nem gúnyolódtam veled, túlságosan jelentéktelen vagy számomra hogy ennyire kitüntesselek a figyelmemmel kora reggel, és üzenem a haverodnak, hogy komoly szövegértési problémái vannak
-
VladimirR
nagyúr
errol beszeltem: doballozol a gerinccel, mert valaki szolni mert, ha gunyolodnak velem (es nem azert, mert indulatot kivant szitani, hanem mert nem mindneki nezi jo szemmel, ha mast a hata mogott saroznak/gunyolnak), erre itt annyira nem vagy kepes, hogy vallald felem, amit irsz
mellesleg erdekelne, hogy ha:
- oly nagyon tisztaban vagy vele, mi minden hasznosat teszek a ph-ert (mar a multkor is irtam, ezt erosen ketlem), akkor miert vagyod, hogy kitiltsanak vegleg?
- ha chat-elni, hulyesegeket irni lehet, sot, jo, elturni kotelezo, kussolni kell minden ellenvelemennyel, miert nem szabad vitat kezdemenyezni?tbs: ertem, koszonom a valaszt - en, ugy tunik picit maskent mukodom ^^
-
tbs
addikt
Úgy gondolom, hogy nincs abszolút értékrend. Nem ítélek meg senkit sem az általam helyesnek vélt értékek alapján - bár tudom, hogy a világ abszolút igazsága az enyém - mert egy élet is kevés egy másik ember teljességének befogadásához. Én csak morzsákat kaphatok belőle.

Akkor is, ha Down-kóros, vagy ha 5csillagos menza tag.
-
Janoska26
addikt
igen, sok sejtésem nem igazán van itt a dolgokról, de mindenképp megszorongatnám annak a kezét és sűrűn gratulálnék neki, hogy visszahozott közénk, és azért is merthogy elnézik neked ezt a rengeteg konfliktust amit generálsz. Mást ennek a töredékéért végleg kitiltottak a fórumról, neked még tűrnek, mellesleg remélem nem sokáig, de ez csak az én véleményem ami tudom nem érdekel, vedd úgy hogy ezt a többiekkel kívántam megosztani
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt 
tbs:Igaz nagyonis, kár hogy nem mindneki így áll a dolgokhoz, milyen szép világba is élnénk akkor
-
VladimirR
nagyúr
lehetoseg? meg szerencse, hogy olyanba szolsz bele, amirol a leghalvanyabb sejtesed sincs
tbs: miert fura (komolyan kerdem)? szamomra egy ember onnantol kezdve ertekes, hogy bizonyitotta nem csak egy ujabb random egyed, hanem er is valamit - nem hiszek az alapertelmezeskent kijaro tiszteletben, nem hiszek abban, hogy mindenki egyenloen sokat er
sokkal inkabb abban, hogy mindenki egyenloen keveset, de onnan ki lehet emelkedni, ha megmutatja ennek ellenkezojet (viszont e "kiemelkedes" korant sem pemanens) -
Janoska26
addikt
ha unod a banánt nem kell idejárni folyamatosan a feszültséget kelteni, lehetőséget tegnap megkaptad rá, hogy csinálj magadnak egy olyan topicot ahol a számodra megfelelő hozzászólások lehetnek, élj vele
Vagy használd ezek közül bármelyiket irc chat.hu, msn, és azokkal beszélhetsz akivel akarsz olyan témában amilyenben csak akarsz. 
-
tbs
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tbs
addikt
Hmmm... Tánczos úr elmegy kávézni. Most.
Oszt elpakol egy IBM szervert bele a dobozába. (A dobozt megrágta 2 macsek...
)Oszt megrendel 1 kiskupac miniITX konfigot.
Oszt leklónoz egy félmarék 2.5" diszkre egy felkonfigolt linukszot.
Néha meg beröfög ide...

BE: jelszók!!! Naaa..! Sörér..?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
igen, komolyan kerdeztem, mert innen nezve ugy tunik, nincs mas, akinek elmondhatnad nyugjeidet, hulyesegeidet, egyebeket
es igen, sokat logok itt, nekem ez munkaeszkoz, szokat vagyok a gep es a net kozeleben, megsem erzem folyamatosan szukseget, hogy itt irjam le, mi tortent eppen velem, nem jelentem be, hogy mar megint felkeltem, nem jelentem re, hogy epp ittam egy pohar vizet
a gerincrol meg inkabb ne szolj semmit, aki kussol surun, mikor vita van, utana meg gunyolodik, s nem is vallalja (annyira imadom, hogy mindenki szeret ezzel a gerinccel jonni, kivancsi lennek, mennyi meri vallani kozuluk a nevet)p.s.: egyebkent az illeto, aki szolt, valoszinuleg tobbet er, mint te az itt bemutatottak alapjan az eletben valaha is fogsz
-
tbs
addikt
Hát ennyire nincs valós életetek srácok..?
-
Janoska26
addikt
ezt az életes dolgot komolyan kérded?nézz már kicsit magadba zacsikám. Itt lógsz jóformán a nap 24 órájában, egy virtuális fórumon, aminek abszolult semmi köze a valós élethez. És akkor most visszakérdeznék, ennyire nincs életed, vagy neked ez az élet?

ja, és a 3 "személy" csókoltatom, főleg hogy ekkora gerinc figyel benne, és ráadásul a feszültséget is igyekszik szítani, grat neki tényleg
-
VladimirR
nagyúr
csak szokatlan volt toled, hogy harom szonal tobbet irsz egy hozzaszolasba, raadasul pont egy olyan dologra celozva, amirol elozo nap volt szo (mellesleg az nem szamit uldozesi manianak, ha harmadik szemely hivja fel a figyelmem arra, hogy gunyolodnak velem a forumban, ugy meg meg kevesbe, hogy most is folytatod - komolyan ennyire nincs eleted?)
-
Janoska26
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Janoska26
addikt
Jóreggelt Huszárok!!!
nemsok értelmes juteszembe nagyhirtelen, mivel éjfélkor kerültem ágyba, mostmegmármegintittvagyok, de aludtam leglább 5 órát, sőt a párom sütött fincsi sajtospogácsát, aztatat majszolgatom éppen, kér valaki?
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Végre egy felhő sincs az égen. Bízom benne ma jó idő lesz...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő... -
bolondember
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
jobb reggelt. a tegnapi nap tanulsága: szemműtét után nem ajánlott az ablakpucolás, meg a függönycsere
olllyan gyönyörűen begyulladt a jobb szemem, hogy félelmetes. -
Bash
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
júniusban, fizu után belgázni kéne - egyébként se láttalak már vagy...
hm.
régóta.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy... -
Bubu79
addikt
You bastard - You've got two girlfriends when there are people, who hasn't got any?

Jó éjt evrivánnak...
Bubu79
addikt
Sör? Hol? Milyen? Mennyi?
Dodó mitiszó?
Eastman
addikt
I'm very fine! I have two girlfriend and I love them...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás... -
Cs.Orsolya
senior tag
Á, túra... Sörben : Murphy"s Stout csapolva. Ahh.. De legurítanék most egyet! Nyaminyaminyamnyam..
Eatman: Mindjárt kettő is? Nem aprózod el! Engem lekurváznának, ha egyszerre több pasit tartanék... hehehehe.
No, kelNI kék reggel. Au 'vois', Messieurs!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik." -
bolondember
MODERÁTOR
-
Lord Zero
addikt
-
Cs.Orsolya
senior tag
Az egész ország felutazik oda túrázNI, ettől nagy a KiNIzsi!
É NI s mennék, de edzésem lesz, utána meg megyek egy kolleginához turkálNI az agyamban, meg a lelkemben.
A KiNIzsi a kedvencem!
É NI s el ...NI.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik." -
(Kolombusz)
veterán
Az picit messze van tőlem.
De van más, amit itt rendeznek a megyében.Nem leszek itthon a hétvégén.
Viszont köszi a tippet, megfontolom és megpróbálom rávenni egy barátomat.Most meg megyek alszok, mert már a szemem folyik ki lassan és holnap kilenckor kelni akarok. Jó éjt mindenkinek!
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Eastman
addikt
Eza kérdéskör ennél sokkal komplexebb! Magyarországon egy szabvány méret létezik a tűzcsapok csatlakozási pontjain. Egy úgynevezett bajonettzáras kötést használnak tűzoltóink munkájuk során.
A kép Sajóbábolnán készült az elmúlt nyáron. Sajnálom, hogy ezt a kérdést nem a topikomban tudjuk megvitatni, de hát a szabály az szabály...
Te, jól vagy Orsolya Kedves?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
-
37300 - 37201
89148 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jaja, jóltudod. Köszönöm. Alig siklottam el fölötte az előbb... 

Csodaszép... Mármint a képen. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irigykedem. Felnőttképzés fakezűeknek nincs véletlenül..? Eddig Ikea+ fokozatom van...
. Mondjuk ha gömbszörpről van szó, akkor az már ugye teljesen más dolog, amit adnak ugye illik olyankor elfogadni, nohát most legyek udvariatlan? inkább nem bántok meg senkit sem
denagyszivemvanaztahéccázát