Hirdetés
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Rendben. Büntetésed legyen az, hogy a mai nap hátralevő részében azon idő alatt, amíg a fórumon tartózkodsz, nem írhatsz a... Forma 1-es topicba, illetve enned kell egy falat csokit (nyeheheheh, álnokul keresztbetettem az esetleges fogyókúrádnak
). Ha ma nem eszel egy falat csokit, akkor holnap be se nézhetsz a Forma 1-es topicba, ráadásul legalább másfél (!!!) falatnyi csokit kell enned 
-
nike_
addikt
Sziasztok..
Még egy nagyon picit maradok, tesómmal kell beszélnem, őt várom már egy jó ideje..
-
Tim82
félisten
Szép jó estét! Érdemes visszaolvasni?
(Már megtörtént.
)Bubu: mindjárt megy válasz.

-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Hozom a fejleményeket
Ma elmentünk megnézni egy másik Opel Astra Clssic I-et (F), vittük magunkkal az egyik Ople szervíz vezetőjét, h nézze át. Hozzáteszem ez az Opel is egy opelkereskedésben volt.
2001, 64.000km, szép állapot, teljesn gyári, vezetett szervízkönyves-999.000ft-ért. A szervízvezető azt mondta tökéletes állapotban van és, h tényleg 64.000km van bebbe ami külsőleg is látszik. Na már én leleményes voltam
Rendszám alapján megtudtam a tulaj címét, a tudakozó pedig megadta a tulaj számát akivel megbeszéltem egy 900.000ft-os árat mivel az Opelnél nem akartak alkudni. Megoldottam.
-
Bubu79
addikt
válasz
Retro11
üzenetére
Már kinéztem a pikkelyes bőröd helyét a falon - és elkészültem a kard élezéssel is, úgyhogy a helyedben gyorsan keresnék egy atombunkert, azzal talán nyersz egy kis időt...

Kicsi Huszár: Te is sorra kerülsz a tatáért...

Verus: Azt hiszik van esélíük egy vérmedvével szemben...

-
Verus
senior tag
Mi ez a harciszellem itt ma?

-
bolondember
MODERÁTOR
én hozok kukoricát..

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Flame pár napja volt. Azóta semmi. Kb.
-
FehérHolló
veterán
hol van az a tűz?
-
Verus
senior tag
Valaki vágjon már rá a kezemre hogy ne írjak annyi butaságot.....
Köszike
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akinek nem inge, nem veszi gatyára

Verus: Mi baj?

Mod: Mert kimoderálták és most a kaptárban nyaral

-
Bubu79
addikt
Azért ne ezt vegyük már alapnak - beteg, idióta emberek mindig is voltak és lesznek...
Persze jó lenne őket még pólyás korukban kiszűrni - de ha egyszer nem megy, hát nem megy.
Az viszont fura, hogy senkinek nem tűnt fel a környezetükben, hogy ilyen indulatok lapulhatnak meg a mélyben...#38361: Szerinted normális ember fejében megfordul komolyan, hogy agyonver valakit, csak mert összevesztek?
-
Lortech
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Puncsban pedig szokott lenni. Abban se szeretem. Magában néha megeszek egy zacskóval, de édességekben megsütve eláztatva nagyon nem szeretem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
ejnye, ezek a gyilkos indulatok... inkább csinálj mást. pl. gyilkosgalóca- paprikást.
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Isten hozott. Van kit.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok ! Jöttem ölni....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vénség: erre gondoltam...

-
válasz
bolondember
üzenetére
az jó, proteindús táplálék.

a bácsikának egy szava sem lehet. sokkal jobb, mint a csirkefarhát
-
Olcsi
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Mér? Lehet, hogy csak a műfogsora csattogott

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Vajon mit ropogtathatott a bácsika?

Igazi különlegesség - fehérjedús fagylalt, ropogós ízeltlábú betétekkel - nagy ínyenc lehetett az öreg
-
bolondember
MODERÁTOR
Ha már mazsola, meg minden, egy sztori Anyum "utasellátós", "vendéglátós" időszakából:
-Pécsett, a vasútállomáson dolgozott az Utasellátóban, üzletvezető-helyettesként; az egyik csajszi az egyik ablakban dolgozott, akokr éppen egyebek között fagyit árult
Bácsika jön, pár nap után másodszor, és kér puncs fagyit, de olyat, mint amúltkor, amiben olyan sok mazsola volt, ami olyan jól ropogott..
Mondanom se kell, a fagyiban NEM volt mazsola...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
azért némi különbség van az ivaros meg a spórás szaporodás között... lásd még csonthéjasok. mit gondolsz, miért kemény a meggy magja?
-
Olcsi
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Kedvencem még az, amikor újabban a pékségekben olyan péksütiket árulnak, amelyeknek sós a tésztája, és belülről édes töltelék van. Na az ilyeneket le kéne csukni gondatlanságból elkövetett közveszély okozása miatt!
(Nem tom mi az, de jól hangzik!
)
Manapság nem nagyon lehet normális izű péksütiket kapni, max a fornetti... -
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
az elozmenyek olvasasa nelkul ezen post-od picit felreertheto ;p
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
olyat nem, nagymamám csak olyat csinált. anyukám is olyat szokott, csak ritkábban.
a pékségben ki kell függeszteni egy petíciót, hogy aki szőlőtlen batyut szeretne, húzzon egy strigulát. imho elég hamar ráállnának. azt nem mondom, hogy helyezz kilátásba testi fenyegetést az elrontott batyuk ellen, mert az már valamiféle büntetőjogi kategória lenne.
gyilkos galóca ízű túrósbatyut a népnek!

mod: bekérdezek majd a francia pékségbe, hogy ilyen, egyes elvetemültek szerint perverz péksüteményt tartanak-e. csütörtökön megyek, de hogy találkozunk-e...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én is elmennék. De egyedül unalmas. Nem, hímneműek maradjanak otthon, velük nem megyek sehova.
ng2: Gombás kérdésre: neked tetszene ha egy állat megkajolná a nemzőszerved? Nem létfontosságú az életedhez...
-
Olcsi
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem fogod elhinni: nekem is ma volt szerencsém egy túrós buktához, és rá kellett jönnöm, hogy utálom benne a mazsolát... Főleg, amikor ropog, fúj. Grrrr!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
hallottam is egy sztorit/urban legendet, hogy bácsika bevonul saját lábán, önként a kórházba, már harmadik alkalommal, hogy gyilkos galóca gombamérgezés, gyomormosás. a doki megkérdezi tőle, ha tudja, hogy mérgező, ismeri, akkor miért főzi meg, miért eszi meg? a válasz: mert finom...
azt viszont nem értem, meg, hogy a gombának mi az üzlet abban, hogy mérgező. a spórák a tápcsatornában nem bomlanak le, tehát egy igen hatékony szállítóeszköz a állat, amelyik megkajolja. az egyed sem pusztul bele, hisz nagy része a föld alatt van, csak a termőtest, ami a szaporodásért felel, az van a felszínen.
-
ngabor2
nagyúr
akkor váljék kedves egészségedre. nekem valahogy nem jön be se az amanitin, se a falloidinek íze.
BE: akkor te is aláírtad a kiáltványt a pékekhez?
túrós batyu vs. túrós-mazsolás batyu. még szerencse, hogy létezik mazsolamentes krémtúró is. meg külön, krémtúrómentes mazsola, az is finom. csak ne legyen eláztatva. -
poffsoft
veterán
-
ngabor2
nagyúr
hááát, ha egy 479Ft-os sört te olcsónak veszel...
j: aki nem méltó rá, azt megfosatja
vagy egyszerűen nem vagy edzésben. iszol te rendesen?ja, és ki gondolná, holnap megyünk gombászni.
a gyilkos galócát még nem kóstoltam, és nem is szerepel hosszú távú terveimben se. azért a szegfűgombámat még egyszer át fogom nézni, mielőtt a csiperkével összefőzöm.
-
PazsitZ
addikt
Én azt hiszem ma este maradok a kolbásznál.
De ha már pikáns dolgokról beszélünk, akkor ecetes chips, amit most ennék
-
-
Bubu79
addikt
Tyű azannya - micsoda kajaszag lengi be az OFF-ot - mindenki mesterszakács?

Szép estét

-
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez van, ha végzős az ember.
mod.: Szia Jánoska.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én hajnal 3-ig Hellgate Londonoztam, és fél ötkor felkeltem mikor ment melózni az asszony, abban bízva hogy visszaalszom beraktam a Fekete karácsony döbbenetet, persze végignéztem
Ezután nagynehezen végre sikerált elaludnom, erre az asszony ébresztett fél 11-kor hogy de sokáig alszom
egyébként Jónapot Huszárok!!!
asszem bemegyek hazafelé a tecsóba oszt veszek egy ruszlit
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Csyppa
üzenetére
Hajnali egyig cod4-eztem xbox live-on.
Aztán úgy fél 2 körül elaludtam.
Az ébresztőm kilencre volt állítva, de végül 11kor keltem fel.Mostanában ilyenek az esték és a reggelek. A köztes idő változó, végre egyre több változatosságot tudok becsempészni a mindennapjaimba. A hétvége pl. szuper volt. A mai napon egy kis tanuláson kivül semmi nem volt, holnap pótolom bringázással és baráti sörözéssel.
Viszont úgy elmennék kirándulni egyet. Már megint.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ruszlival, vagy polippal?
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bizony, finom az

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha ma nem eszel egy falat csokit, akkor holnap be se nézhetsz a Forma 1-es topicba, ráadásul legalább másfél (!!!) falatnyi csokit kell enned 
Nem is tudom hogy követhettem el ekkora hibát.
Büntess meg Istenem eme tettemért. 

Köszöntem szépen!