Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Kinek mi a favoritja. Szerintem kell egy nem lovagló comb + popsi, és némi domborodó vádli, karcsú izületek mellé. Egy nő gömölyűségében nő. Vigyázat! Lábfejfetisiszta vagyok, arról bizony órákat tudok beszélni. A legfontosabb: a lábujjakat egyszerre be kell tudni kapnia a partnernek a szájával. Ha ez nincs meg, kismillió kényeztetési lehetőségtől esik el a hölgy. Ebből következően, az átlagos (férfi)szájméretből adódóan a kis lábfej a nyerő. Ha helyes a hormonfejlődése a női egyednek, akkor genetikusan nem lesz 42es lába sohasem... Stb.

Itt az idő! Május vége, jóidő -> FAGYÍÍÍÍÍ..!

-
FehérHolló
veterán
Mogyoródra hogy lehet kijutni a legolcsóbban BKV bérlettel?
Az aquaparkba szeretnénk eljutni, de csak hétvégén van közvetlen busz. -
VoDaFoNe
aktív tag
a nap kérdése..
mitől van egy nőnek jó lába?
(csak hogy gyúrjak rá
) -
Szebb napot nektek.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akarsz róla beszélni?
-
venember83
nagyúr
Faxkivan. Csak.
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Tildy most nem ér rá,elfoglalt,s "elfoglalom".Kicsit más az élete,s most nem fér bele a ph.Se kedve,se ideje nincs.Egyelőre más elfoglaltságunk van,s remélem ez igy is marad(Yetike gondolom,Te tudod miről beszélek.Szép napot!
-
nike_
addikt
Hm, én meg megyek, úgyis beülök az árnyékba..
Sziasztok.
-
föccer
nagyúr
No, vagy 2 hét alatt sikerült összeoffolnom 9 hozzászólásnyit

üdv, föccer
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fú ezt utálom - mindig csak választani, meg dönteni...

Választottam - bedöntök egy seritalt

föccer: Szeretnéd, hogy büszkék legyünk Rád

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Hát azért mi nem parkettán, hanem linóleumon vagyunk. De nálunk nincsenek dobások.. Jó van mikor levisszük a másikat a földre, de azért tompítás meg ilyesmi

nájki: én meg napoznék, mert tegnap olyan jól esett, de így nem akarok bőrrákot.. avv.. na de meg ekéne vinni a biciklit felfújatni.. aaaaa
-
Retro11
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Öööö - vén vagyok, mint az országút - kezem már remeg ( ennek azért akadnak előnyei is
), hangom reszketeg és szeretek zsörtölődni 
VoDa: Most hogy mondod - tényleg - a képeken, amiket beraktál parkettás terem volt - de akkor hogyan gyakoroljátok az eséseket, ha nincsen szőnyeg? Gondolom nem veritek össze Magatokat a parkettán

-
Sátán44
addikt
Öröm kint lenni ilyenkor,olyan jó idő van.Este meg árkot kell temetnem a házamnál.Csináltunk egy kerti csapot.
-
Bubu79
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Nem, dehogy - csak beugrott, hogy sűrűn megfordulsz ilyen jellegű szőnyegen

#38759: Merthogy? Nyári szünet van és azért nem lesz edzés, vagy történt valami

Retro11: Látod - nem tanulnak - pedig már említettem volt, hogy a medve nem játék - de hát ezeknek beszélhet az ember - izé mackó...

-
VoDaFoNe
aktív tag
Jóidő van itt kinna kertben

-
nike_
addikt
Remélem lesz valami ebből a .... dologból.. Tudjátok, érintettek.

-
Neró
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Az a baj, hogy a Nők vagy csúnyák,
Vagy szépek és buták...
De ha szépek és okosak is egyben
Nem állnak szóba velem..."De mér' jutott ez fejembe?
Mindegy - nem rossz a KFT ( Elizabet ) 
Mellesleg még az is előfordul, hogy akadnak kivételek

-
Daemon09
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Értem. Majd meglátjuk, melyik lesz a jobb. Vázlat kell péntekre és majd eldönti ő, hogy melyiket akarja.
-
nike_
addikt
Sziasztok.
-
Bubu79
addikt
válasz
Daemon09
üzenetére
Ha már kocka oldalon kérdezősködsz: gép általános felépítése, kitérve az egyes alkatrészek feladatára. Ha kevés, ki lehet térni az operációs rendszerre is - miért van rá szükség, mi a feladata...
De szerintem elég lesz az alkatrészekről lelkendezni

Lord Zero: Eszem a húsodat, de segítőkész Vagy

BE:

-
Daemon09
őstag
Szép napot mindenkinek!
Hétfőre kellene írnom egy 3oldalas fogalmazást a számtech-el kapcsolatban. Utálom a fogalmazásokat! Valakinek valami ötlete, hogy miről lehet 3 oldalt írni?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jaja - szép nagy csücsül a nyakamon - elmenne kisebbfajta víztoronynak is

Lord Zero: állítólag igen - egy dologra kell csak figyelni: mindig legyen Nálad törölköző... Bár ha jobban belegondolok még az is mellé kívánkozik, hogy a Vogonok pocsék költők, tehát nem árt, ha az ember nem akarja meghallgatni a költeményeiket

Verus: Mostanra a nap is kisütött

Mod:

-
Neró
őstag
Szép napot.
-
brownus
veterán
hi,
itt sok szaki megfordul hátha tud valaki segíteni: help
-
1010
őstag
yo reggelt

-
frame>24
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
meg tudom érteni
Jah, igen, a meleg egy újabb bonus, és még csak május vége van...(gondótam egyszerre csak 1 dolog miatt sírok)
Tegnap egyébként bekapcsoltam a mobil klímát. Azon gondolkozom, vajon mennyire rontja el a gépezet saját hatását azzal, hogy a beltérben kígyózó kivezető cső (~1,5m) veszettül melegszik? Pedig ezt a fajtát így kell "beszerelni". (a kép csak illusztráció)megpróbálom összébbnyomni a csövet, csak kevés a hely

-
7
addikt
Én tüsszentgetek ilyenkor, de tüsszenteni szeretek.
-
frame>24
addikt
Beköszöntött a pázsitfűfélék (~ szimplán füvek) virágzásának boldog időszaka
. Némi széllel párosulva a hatás nem marad el, ma is: kilépek a világba, 5 méter után 3 tüsszentés egymás után, és a kíméletlen viszkető érzés az orrban. Szerencsére a szemem még nem gyulladt be. Zyrtec-et és társait nem szedek, mert nálam nem hatnak, viszont teljesen tompává varázsolnának egész napra.
Augusztusban, mikor a parlagfű dívik, semmi bajom nem szokott lenni, de a június + július eleje nem az én időszakom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Jól érzi magát osztjóvan, és ez a lényeg 

- ha minden igaz - cavinton?

<= ezt a gombot próbáltátok már nyomogatni??