Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
igen, sok sejtésem nem igazán van itt a dolgokról, de mindenképp megszorongatnám annak a kezét és sűrűn gratulálnék neki, hogy visszahozott közénk, és azért is merthogy elnézik neked ezt a rengeteg konfliktust amit generálsz. Mást ennek a töredékéért végleg kitiltottak a fórumról, neked még tűrnek, mellesleg remélem nem sokáig, de ez csak az én véleményem ami tudom nem érdekel, vedd úgy hogy ezt a többiekkel kívántam megosztani
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt 
tbs:Igaz nagyonis, kár hogy nem mindneki így áll a dolgokhoz, milyen szép világba is élnénk akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Asztalos klub
- OpenWRT topic
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt