Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
"..jobb nem lett semmi, viszont rajottem.."
Hát ez az, hogy szerintem erre nem most jöttél rá, és azt is tudtad hogy nem érsz el eredményt. Ergo - ki kell mondjam - fölösleges volt az egészet elkezdeni. No persze a véleményedet természetesen mondd el, ez számomra nyilvánvaló joga mindenkinek, én is el szoktam, néha olyanokat is kiírok magmaból(nem 1-2 szavas hsz-ben
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.