Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Drizzt
üzenetére
alighanem.
-----------------------
okosan, röviden hol van összefoglalva, úgy, hogy én is megértsem, lassan leírva, hogy:
tengerentúli repüléshez mit lehet, mit nem csomagolni, milyen poggyász lehet, stb,stb.
Első repülésem lesz (persze ha a fired out -okat nem számoljuk), uh nem naon van gyakorlatom

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Drizzt
üzenetére
eloszor is, leszogeznem, nem vagyok gazszerelo, igy esetleg fenntartasokkal kezelendo, amit irok
masodszor, ha ennyire nem bizol a keszulekben, a halozatban, vagy magadban, hivj szakembertes akkor, amit tudok mondani
csap akkor van elzarva, ha a kar a vezetekre merolegesen all (ezeket elvileg kivetel nelkul 90°-ban fordithato golyoscsappal szerelik, vezetekre merolegesen van zarva, arra parhuzamosan nyitva)
ennek levartsagat csak a keszulek lecsatlakoztatasa utantudod ellenorizni (igy a csapot tudod ellenorizni, ami ugye ekkora mar szabad az egyik vegerol)
elotte mindenkeppen zard el
visszaszereleskor szinten ellenorzni kell, hogy megnyitas utan a csap es a konvektor kozott tokeletes-e a szigetelesa konvektor ellenozesehez a jobb oldali kemlelorol vedd le a mariauveget (az a kis hoallo muanyagszeri ize), s az orlang fuvokajanal ellenorizd, van-e szivargas, de tobbnyire ez sem szukseges
a fokozatszabalyzo kifele torteno huzasaval zarod el az orlangot is, ugye befele 3 fokozata van, legbelul a gyujtas, mikor az orlangot gyjtod be, kozeputt a normal uzem, kivul a lezaras
emellett az orlangnal van egy hozerzekelo, mely az orlang kialvasa ezseten automatikusan elzarja a gazt a keszuleken belula szikrat egyebkent tobbnyire valoban lehet latni, de ez fugg attol is, hogy jo szogbol nezed-e (nem konnyu eltalalni), vagy hogy koszos/kormos-e a mariauveg (en epp tegnap szoptam vele, hogy az orlangot sem lattam, olyannyira kormos volt)
szivargas ellenorzese mindig suru szappanos vizzel, azt boven felvive tortenjen
ha gyanus, hogy nem ad szikrat, szedd le a burkolatot, mert ez leginkabb olyankor fordul elo, ha a vezeteknek serult a szigetelese es a szikra mashol megy el (meg az egesteren kivul tobbnyire) -
Bash
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
Teljesen mindegy kinek a neve van a számlán, feltételezem minden számlához tartozik egy számlaszám, azonosításhoz több, mint elegendő.
Akár automatikusan, akár manuálisan is kifizethetném az összes számlámat az ingyenes Bill Pay szolgáltatással is, de ezt csak a vízszámla rendezésére használom, mivel egyrészt nem a nevemen van a számla, másrészt nem is a vízszolgáltató hajtja be a számlát, hanem egy harmadik társaság. Minden más közüzemi szolgáltatás a nevemen van és automatikusan le tudják szedni akár a bankszámlámról, akár egy kártyáról is a számla összegét, amikor nekik tetszik, természetesen erről mindig tájékoztatva vagyok. De akár manuálisan is befizethetném mindet online, akkor amikor nekem tetszik, de jobb szeretem így, mert nem kell vele foglalkoznom egy percet sem. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Drizzt
üzenetére
jól mondja cyla, 2 perc alatt nem lehet rendes teát csinálni. ráadásul a hűlés se negyed óra...
a víz ihatatlan, legalábbis túlságosan hozzá vagyok szokva a jó vízhez, ami itt folyik, azt nem szeressem. söröm nekem is van, de ahoz nincs hangulatom mostanában.
no, szétnézek.
ja, találtam egy alaplapot procival: tomato vxd5 + pentium 100
zsenge 10 éves cucc... -
venember83
nagyúr
-
Hold
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
Nálam ilyen gond nincs, meccset hétfőnként meg szerdán szombaton is megnézem a TV-ben, Edzésre néha kimegyek, megnézem hogy mit edzenek a Fradisták.. Aztán a TV elött töltött és fenékre felvett 1-2 kilót lemozogom azalatt amíg lemegyek a kocsmába

Kocsmában rámmragadt 1-2 kilót meg leolgozom motorozással.. Nem értem hol itt a gond
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Drizzt
üzenetére
a partíciók, vagy a part. tábla lett felülírva? ha az előbbi, akkor jó közelítéssel esélytelen, ha az utóbbi, akkor helyre lehet hozni, most meg nem hazudom a progi nevét, amivel meg lehet találni a partíciókat a vinyón. valamikor nagyon rég használtam, azóta nem kellett... elfelejtettem.
dungó: össze-vissza. a lényeg, hogy nyár fele. legalábbis az északi féltekén.
hód: csak az eldőlésről volt szó, utána már nem úgy fogok viselkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)