Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
igen, komolyan kerdeztem, mert innen nezve ugy tunik, nincs mas, akinek elmondhatnad nyugjeidet, hulyesegeidet, egyebeket
es igen, sokat logok itt, nekem ez munkaeszkoz, szokat vagyok a gep es a net kozeleben, megsem erzem folyamatosan szukseget, hogy itt irjam le, mi tortent eppen velem, nem jelentem be, hogy mar megint felkeltem, nem jelentem re, hogy epp ittam egy pohar vizet
a gerincrol meg inkabb ne szolj semmit, aki kussol surun, mikor vita van, utana meg gunyolodik, s nem is vallalja (annyira imadom, hogy mindenki szeret ezzel a gerinccel jonni, kivancsi lennek, mennyi meri vallani kozuluk a nevet)p.s.: egyebkent az illeto, aki szolt, valoszinuleg tobbet er, mint te az itt bemutatottak alapjan az eletben valaha is fogsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest