Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
akkor pechesen válogattál a dokik között... nekem meg mázlim volt eddig velük.
-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, gyorsabb, mint ami otthon van:

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Az enyem is romah ip pedig azoktogonon vagyok:- )))
udv
neduddki
mod: .rdsnet.ro
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen.
Itt vagyok, Nagykárolyban. (Carei) -
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Izé... Ez román IP.
-
(Kolombusz)
veterán
Úgy néz ki, csak a hálózat van terhelve.
Most pl. pingelem az átjárót, ami a 79.118.144.1, én vagyok a .37.Egész korrekt a ping most és az oldalak is szépen bejönnek.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Betömték már 4 ép fogamat a másik 3 lyukas helyett, mellédiagnosztizáltak egy köldöksérvet és fel akarták vágni egyik beforrt sebemet, csak azért, hogy elmondhassák, hogy már az elején összevarrták, amikor kellett volna. E három alkalommal volt komolyabb gondom, amikor doki segítsége kellett volna. Ezek után kapják be, már elnézést a kifejezésért. Önszántamból, főleg egy ilyen kis dolog miatt nem fogok dokihoz menni. Inkább várok egy hetet. Valami házi gyógymód érdekelt volna igazából.
(Igen, a 3 lyukas fogam azóta is lukas, és az is fog maradni, amíg ki nem rohad. A hasam meg már több, mint 5 éve lyukas.)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
itt nem arról van szó, hogy komálod, vagy se a dokikat, egy lényegesen nagyobb probléma megelőzéseként érdemes mihamarabb elcsattogni a házidokihoz, aki el fog küldeni megfelelő helyre. hidd el, érdemes addig menni, amíg csak ennyi a probléma.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hajaj, de még hogy.
De most amúgy is vezetékesen csatlakozom még a routerhez. Elmegyek kajálok, aztán hegesztem tovább.
Remélem, hogy csak a hálózat leterhelt.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Otthon ment rendesen az a noti wifi-n keresztül?
FH: Ha annyira utálod a dokikat, akkor fertőtlenített tű s kiszúrni. Ha szájban van, akkor nem lesz kellemes, de te gondold meg mi kell, orvos vagy csináld magad.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
1 hét alatt eddig mindig elmúltott. Dokikat meg amúgy sem komálom.
venember83: Nem akartam részletezni, de a közepe lyukas.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
szájsebészet?
-
FehérHolló
veterán
Van egy nagy gennyes cucc az ajkam alatt belül a szájamban. Egyre nagyobb lesz. Mit lehetne vele csinálni? Abszintos fertőtlenítés nem segít.

-
(Kolombusz)
veterán
Szereztem egy új routert.
Ezzel már megy, de még mindig fura.Most elég lassúcska a net.
Elvileg 2m, nem tudom, hogy csak a szolgáltatás rosszalkodik, vagy a router szarakodik.
Mindenesetre ez is nagyon nehezen kapott ip-t, el is vesztette az egyik beállítás módositása után, aztán reset után megkapta megint.A routert pingelem, semmi gond.
A ph viszont 200ms körüli ping, speedtest.net timeout, msn.com timeout. -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Annak is megvan a varázsa - meg annak is, amikor vidéken a főút mentén a kamionforgalom miatt repedeznek meg a házfalak a tulajdonosok nagy örömére

Az M6-os autópálya építésekor a környékbeli kistelepüléseken élőket egyszerre készítette ki a zaj, a rezgés és a földet elhordó, elvileg leponyvázott 18 kerekűek által kavart por.
De a pálya kész lett, a párhuzamosan futó 6-os számú főúton pedig kissé egyszerűbb lett a közlekedés.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Annál már csak az ablak alatt közlekedő villamos a "finomabb".
-
bolondember
MODERÁTOR
elég durva, h egy négyemeletes épület első emeletén (Váci út) lehet érezni, ahogy a mélyben a kék kukac elsuhan...

-
-
-
Xelo
addikt
reggelt emberek.. dui csicsikálás pipálva
-
venember83
nagyúr
Elkelt a kedvenc hegedűsöm, Bridget Regan... De legalább jó társaságba került családilag.
kieg.: A link lemaradt.
fokukac: Priv. üzenet fórumba? Szépen vagyunk.
-
válasz
RexpecT
üzenetére
Mo-i részek engem se érdekelnek nem azoakt soztkam nézni. thx az infót!
VladimirR: Ja a régi sorozatokat énis néztem azokból énis láttam sok sok rész. Magnum meg McGayver (nemtom hogy írják) meg ilyenek. Ezekből láttam siznte mindegyik részt.
Ami még nagy kedvenc az a Csillagkapu szerintem az viszonylag jó sorozat bár abból se láttam az összes évaddot.
Ezeket az új sorozatokat annyira már nme követem bár tény hogy azok között is van sok érdemes. -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
DelArco
üzenetére
es ezek csak azok, amikrol tudom, mennyit neztem beloluk, mert vagy vegigneztem, vagy mert jelenleg is nezem oket (kiveve a pb, azt 2 evadnal nem birtam tovabb, nem uti meg a szintet)
regen, tv-ben nezett sorozatok (dallas, knight rider, magnum, kojak, colombo, ilyesmik) benne sincsenek
-
válasz
VladimirR
üzenetére
bakker egy halom sorozatot néztem régen de ezeknek még a feléről sem halottam soha.
a Gilmore Girls elég jó sorozat tényleg meg a The O.C.-t szoktam még nézni amikor még ment.
meg persze a született feleségeket bár azt csak a barátnő miatt kezdtem el aztán kiderült hogy nemis annyira rossz sőt szórakoztató.Heroesről nem tudja véletlen valaki hogy mikor lesz új része vagy lesz e? Bár ez itt biztos off de hátha
-
Neró
őstag
Szép estét OFFolók.
[link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
mint azt a multkor privatban is kifejtettem, rendkivul szereny velemenyem szerint te valami egeszen mas vagy
amugy az ironiaval, meg a kotekedessel, de meg a hulyeseg visszaszorasaval sem lenne baj, ha nem beszelnel rosszkor, s felreRexpecT: respect mekkorat szopott, ketszer kapott cancel-t alig egy ev alatt
-
RexpecT
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is volt/van több TP-Link cuccom, eddig én nem csalódtam egyikben sem.
Kábeles netem van dinamikus ipvel,összekötöttem a modemet a routerrel semmit nem kellett állítani(Hw-s tűzfalat azt azért belőttem) azóta is megy szépen.Egyébként TL-R460 típusú router. -
(Kolombusz)
veterán
Mivel router, ezért szopok vele.
Tudtok segiteni? Már ötletem nincs. Szerintem szar. -
7
addikt
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
akkor daralj lefutott sorozatokat, abbol is van jopar
en ezeket neztem/nezem, a pb kivetelevel mindegyiet merem ajanlanilefutottak kozul kiemelnem az alias-t (akcio), a dead like me-t (vigjatek), firefly (sci fi / western - a legjobbab fajtabol), friends (ezt gondolom csak ismered valamennyire), gilmore girls (dramedy), veronica mars (nyomozos tinisorozat) es persze az x-aktak (gondolom ezt nem kell bemutatni)
p.s.: egyebkent meg ne legyel turelmetlen
p.p.s.: a video elejereol lemaradt egy fel mondat, ami arrol szol, hogy az ember halala elotti pillanatokban lepereg a szeme elott az elete
-
VladimirR
nagyúr
ujoncka ^^
dave93: ha jol ertem, akkor stilusa miatt lett kitiltva 3 napra
ha ilyesmi erdekel, itt nezz szet, alkalmankent be szoktak irni a modok, mint pl most is
ha ott nincs, a modkerben, vagy itt is kerdezhetsz nyugodtan, itt is surun megfordulnakjuteszembe, esetleg ide is ellatogathatsz, pont az ilyen ketejek eloszlatasara jott letre az oldal
keresobe beirod a nevet es kidobja az adott user ertekeleset -
Kidus
őstag
Ma vagyok 2005 napos a forumon

Nem is figyeltem, csak valaki felhivta ra a figyelmem
-
Hi all!
illu kollégával szeretnék üzletelni, és most látom hogy egy időre bannolva lett.Óvatos vagyok, nem szeretném hogy valaki becsapjon, így megkérdezném miért lett bannolva? Nyilván rossz helyen kérdezem, de ilyen kérdéssel mehetek a Moderátort keresek! topicba? -
1010
őstag
aktiválom az xboxot

-
ngabor2
nagyúr
üdv minden idetévedteknek.
az már a lustaság netovábbja, ha sörért sincs kedvem elslattyogni a 7 percre levő boltba

de mivel holnapra valami reggelit is kellene vennem, ezért kénytelen leszek mégis.
-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
2460 m 12 perc alatt.
Pont nem kaptam 2 5-öst, 2500 m-nél már kaptam volna...
1 olyan lány volt, aki többet futott, mint én
2550 m-t. De Ő kajakozik meg minden.A legjobb fiú 2720 m-t futott azt hiszem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Akkor lehet real-time beszélgetni a sellőkkel?
-
1010
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
hagyjal mar, kit akarsz ezzel az altudomanyos maszlaggal megetetni? legkozelebb majd azzal josz, hogy letezik olyan keszulek, amivel hatalmas tavolsagok kozt (akar varosok kozott is) lehet hangot tovabbitani, szinte valos idoben?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Tizenkét perc

-
I_Am
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![[link] [link]](http://lifehacker.com/assets/resources/2008/05/bookcase-stairs.jpg)

Mikor jön a következő szezon?