Hirdetés
-
37700 - 37601
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Betömték már 4 ép fogamat a másik 3 lyukas helyett, mellédiagnosztizáltak egy köldöksérvet és fel akarták vágni egyik beforrt sebemet, csak azért, hogy elmondhassák, hogy már az elején összevarrták, amikor kellett volna. E három alkalommal volt komolyabb gondom, amikor doki segítsége kellett volna. Ezek után kapják be, már elnézést a kifejezésért. Önszántamból, főleg egy ilyen kis dolog miatt nem fogok dokihoz menni. Inkább várok egy hetet. Valami házi gyógymód érdekelt volna igazából.
(Igen, a 3 lyukas fogam azóta is lukas, és az is fog maradni, amíg ki nem rohad. A hasam meg már több, mint 5 éve lyukas.)
akkor pechesen válogattál a dokik között... nekem meg mázlim volt eddig velük.
-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, gyorsabb, mint ami otthon van:

-
neduddki
nagyúr
Izé... Ez román IP.
HI!
Az enyem is romah ip pedig azoktogonon vagyok:- )))
udv
neduddki
mod: .rdsnet.ro
-
(Kolombusz)
veterán
Izé... Ez román IP.
Igen.
Itt vagyok, Nagykárolyban. (Carei) -
FehérHolló
veterán
Úgy néz ki, csak a hálózat van terhelve.
Most pl. pingelem az átjárót, ami a 79.118.144.1, én vagyok a .37.Egész korrekt a ping most és az oldalak is szépen bejönnek.
Izé... Ez román IP.
-
(Kolombusz)
veterán
Úgy néz ki, csak a hálózat van terhelve.
Most pl. pingelem az átjárót, ami a 79.118.144.1, én vagyok a .37.Egész korrekt a ping most és az oldalak is szépen bejönnek.
-
FehérHolló
veterán
Betömték már 4 ép fogamat a másik 3 lyukas helyett, mellédiagnosztizáltak egy köldöksérvet és fel akarták vágni egyik beforrt sebemet, csak azért, hogy elmondhassák, hogy már az elején összevarrták, amikor kellett volna. E három alkalommal volt komolyabb gondom, amikor doki segítsége kellett volna. Ezek után kapják be, már elnézést a kifejezésért. Önszántamból, főleg egy ilyen kis dolog miatt nem fogok dokihoz menni. Inkább várok egy hetet. Valami házi gyógymód érdekelt volna igazából.
(Igen, a 3 lyukas fogam azóta is lukas, és az is fog maradni, amíg ki nem rohad. A hasam meg már több, mint 5 éve lyukas.)
-
ngabor2
nagyúr
1 hét alatt eddig mindig elmúltott. Dokikat meg amúgy sem komálom.
venember83: Nem akartam részletezni, de a közepe lyukas.
itt nem arról van szó, hogy komálod, vagy se a dokikat, egy lényegesen nagyobb probléma megelőzéseként érdemes mihamarabb elcsattogni a házidokihoz, aki el fog küldeni megfelelő helyre. hidd el, érdemes addig menni, amíg csak ennyi a probléma.
-
(Kolombusz)
veterán
Otthon ment rendesen az a noti wifi-n keresztül?
FH: Ha annyira utálod a dokikat, akkor fertőtlenített tű s kiszúrni. Ha szájban van, akkor nem lesz kellemes, de te gondold meg mi kell, orvos vagy csináld magad.
Hajaj, de még hogy.
De most amúgy is vezetékesen csatlakozom még a routerhez. Elmegyek kajálok, aztán hegesztem tovább.
Remélem, hogy csak a hálózat leterhelt.
-
venember83
nagyúr
Szereztem egy új routert.
Ezzel már megy, de még mindig fura.Most elég lassúcska a net.
Elvileg 2m, nem tudom, hogy csak a szolgáltatás rosszalkodik, vagy a router szarakodik.
Mindenesetre ez is nagyon nehezen kapott ip-t, el is vesztette az egyik beállítás módositása után, aztán reset után megkapta megint.A routert pingelem, semmi gond.
A ph viszont 200ms körüli ping, speedtest.net timeout, msn.com timeout.Otthon ment rendesen az a noti wifi-n keresztül?
FH: Ha annyira utálod a dokikat, akkor fertőtlenített tű s kiszúrni. Ha szájban van, akkor nem lesz kellemes, de te gondold meg mi kell, orvos vagy csináld magad.
-
FehérHolló
veterán
szájsebészet?
1 hét alatt eddig mindig elmúltott. Dokikat meg amúgy sem komálom.
venember83: Nem akartam részletezni, de a közepe lyukas.
-
bolondember
MODERÁTOR
Van egy nagy gennyes cucc az ajkam alatt belül a szájamban. Egyre nagyobb lesz. Mit lehetne vele csinálni? Abszintos fertőtlenítés nem segít.

szájsebészet?
-
FehérHolló
veterán
Van egy nagy gennyes cucc az ajkam alatt belül a szájamban. Egyre nagyobb lesz. Mit lehetne vele csinálni? Abszintos fertőtlenítés nem segít.

-
(Kolombusz)
veterán
Szereztem egy új routert.
Ezzel már megy, de még mindig fura.Most elég lassúcska a net.
Elvileg 2m, nem tudom, hogy csak a szolgáltatás rosszalkodik, vagy a router szarakodik.
Mindenesetre ez is nagyon nehezen kapott ip-t, el is vesztette az egyik beállítás módositása után, aztán reset után megkapta megint.A routert pingelem, semmi gond.
A ph viszont 200ms körüli ping, speedtest.net timeout, msn.com timeout. -
VoDaFoNe
aktív tag
-
7
addikt
-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
elég durva, h egy négyemeletes épület első emeletén (Váci út) lehet érezni, ahogy a mélyben a kék kukac elsuhan...

Annak is megvan a varázsa - meg annak is, amikor vidéken a főút mentén a kamionforgalom miatt repedeznek meg a házfalak a tulajdonosok nagy örömére

Az M6-os autópálya építésekor a környékbeli kistelepüléseken élőket egyszerre készítette ki a zaj, a rezgés és a földet elhordó, elvileg leponyvázott 18 kerekűek által kavart por.
De a pálya kész lett, a párhuzamosan futó 6-os számú főúton pedig kissé egyszerűbb lett a közlekedés.
-
bolondember
MODERÁTOR
na, akkor sajnáltatom én is magam egy kicsit - Győrben még annó a Fehérvári úton laktam albiban - átmenő forgalom, két sáv, átkelni az úton már felért egy túlélőtúrával, ha volt az embernél elemózsia - az nem ártott..

-
Sipi16
őstag
Én 7 évig laktam egy olyan helyen ahol 4 busz járt oda vissza. Nyáron nyitott ablaknál nem lehetett aludni...

-
Kidus
őstag
-
VladimirR
nagyúr
ezt meg nem lkattam, pedig mar ajanlottad valahol (lehet tobbszor is)
a masik, amit ajanlottal, az a sanctuary volt, az tetszettkida: meg helyesebben sotet ujjonc (ugye celozvan ezzel arra, amit venember emelt ki kicsit fentebb ;p)
-
Sipi16
őstag
elég durva, h egy négyemeletes épület első emeletén (Váci út) lehet érezni, ahogy a mélyben a kék kukac elsuhan...

Annál már csak az ablak alatt közlekedő villamos a "finomabb".
-
Kidus
őstag
ujoncka ^^
dave93: ha jol ertem, akkor stilusa miatt lett kitiltva 3 napra
ha ilyesmi erdekel, itt nezz szet, alkalmankent be szoktak irni a modok, mint pl most is
ha ott nincs, a modkerben, vagy itt is kerdezhetsz nyugodtan, itt is surun megfordulnakjuteszembe, esetleg ide is ellatogathatsz, pont az ilyen ketejek eloszlatasara jott letre az oldal
keresobe beirod a nevet es kidobja az adott user ertekelesetAz helyesen ujjonc

csacsi: haz a hegyekben ha minden jol megy, oszre meglesz, legalabbis helyileg, sajatilag meg varat magara

-
bolondember
MODERÁTOR

-
DelArco
senior tag
énis csak 5-6 évaddot láttam belőle pedig megvan asszem vhol HD-ben talán az összes rész de dvd minőségben biztosan.
meg megvan a sga összes is de abból még talán pár résznél többet nmeis láttam.
nekem sincs időm rá sajnos.
majd egyszer lesz remélem. -
RexpecT
addikt
Én az Atlantis-t daráltam már csak ~6 rész kell a 4. évad végéig.Talán a Bsg jobb, legalábbis valahogy jobban kivan találva a története.
-
brownus
veterán
es ezek csak azok, amikrol tudom, mennyit neztem beloluk, mert vagy vegigneztem, vagy mert jelenleg is nezem oket (kiveve a pb, azt 2 evadnal nem birtam tovabb, nem uti meg a szintet)
regen, tv-ben nezett sorozatok (dallas, knight rider, magnum, kojak, colombo, ilyesmik) benne sincsenek
hmm, carnivale nem tetszett? (ha csak lemaradt a listáról nem szóltam;) ) én nagyon sajnáltam, hogy nem jön a 3. évad
-
VladimirR
nagyúr
Mo-i részek engem se érdekelnek nem azoakt soztkam nézni. thx az infót!
VladimirR: Ja a régi sorozatokat énis néztem azokból énis láttam sok sok rész. Magnum meg McGayver (nemtom hogy írják) meg ilyenek. Ezekből láttam siznte mindegyik részt.
Ami még nagy kedvenc az a Csillagkapu szerintem az viszonylag jó sorozat bár abból se láttam az összes évaddot.
Ezeket az új sorozatokat annyira már nme követem bár tény hogy azok között is van sok érdemes.MacGyver-t ki is felejtettem - ha minden igaz, abbol lesz mozifilm is (legalabbis szoba kerult, hogy csinalnak)
stargate erdekelne, de 10 evad van az sg1-bol es az sga is mar vagy 3-4 korul jar, sok ido kellene vegignezni az egeszet, olyanom meg nincs -
VladimirR
nagyúr
a pu magaban nem zavart, ket ok miatt kertem a torleset:
- hogy tunjon el a topic, amibe irtad
- nehogy mar itt elvezkedjmondjuk egy epkezlab valaszt azota sem voltal kepes kipreselni magadbol az ott feltett kerdesre
-
Xelo
addikt
reggelt emberek.. dui csicsikálás pipálva
-
venember83
nagyúr
Elkelt a kedvenc hegedűsöm, Bridget Regan... De legalább jó társaságba került családilag.
kieg.: A link lemaradt.
fokukac: Priv. üzenet fórumba? Szépen vagyunk.
-
DelArco
senior tag
Mo-i részek engem se érdekelnek nem azoakt soztkam nézni. thx az infót!
VladimirR: Ja a régi sorozatokat énis néztem azokból énis láttam sok sok rész. Magnum meg McGayver (nemtom hogy írják) meg ilyenek. Ezekből láttam siznte mindegyik részt.
Ami még nagy kedvenc az a Csillagkapu szerintem az viszonylag jó sorozat bár abból se láttam az összes évaddot.
Ezeket az új sorozatokat annyira már nme követem bár tény hogy azok között is van sok érdemes. -
fokukac
nagyúr
bant nekije azonnal!
felháborító, hogy hova hígul ez a fórum!
Vldaimirrrr: ahogy doktorháusz megénekelte : Júkenntólvéjzget vacsúvanna!
az meg, hogy faszfejnek minősítesz privátban, majd törölteted, amikor bemásolom, hát az olyan papírzacsis megoldás. -
VladimirR
nagyúr
bakker egy halom sorozatot néztem régen de ezeknek még a feléről sem halottam soha.
a Gilmore Girls elég jó sorozat tényleg meg a The O.C.-t szoktam még nézni amikor még ment.
meg persze a született feleségeket bár azt csak a barátnő miatt kezdtem el aztán kiderült hogy nemis annyira rossz sőt szórakoztató.Heroesről nem tudja véletlen valaki hogy mikor lesz új része vagy lesz e? Bár ez itt biztos off de hátha
es ezek csak azok, amikrol tudom, mennyit neztem beloluk, mert vagy vegigneztem, vagy mert jelenleg is nezem oket (kiveve a pb, azt 2 evadnal nem birtam tovabb, nem uti meg a szintet)
regen, tv-ben nezett sorozatok (dallas, knight rider, magnum, kojak, colombo, ilyesmik) benne sincsenek
-
dave93
őstag
ujoncka ^^
ha ilyesmi erdekel, itt nezz szet, alkalmankent be szoktak irni a modok, mint pl most is
ha ott nincs, a modkerben, vagy itt is kerdezhetsz nyugodtan, itt is surun megfordulnakjuteszembe, esetleg ide is ellatogathatsz, pont az ilyen ketejek eloszlatasara jott letre az oldal
keresobe beirod a nevet es kidobja az adott user ertekelesetKöszönöm a rengeteg linket, neked is FehérHolló!

-
RexpecT
addikt
bakker egy halom sorozatot néztem régen de ezeknek még a feléről sem halottam soha.
a Gilmore Girls elég jó sorozat tényleg meg a The O.C.-t szoktam még nézni amikor még ment.
meg persze a született feleségeket bár azt csak a barátnő miatt kezdtem el aztán kiderült hogy nemis annyira rossz sőt szórakoztató.Heroesről nem tudja véletlen valaki hogy mikor lesz új része vagy lesz e? Bár ez itt biztos off de hátha
"A Heroes szeptember 15-én tér vissza egy 3 órás “event”-tel (összefoglaló rész + dupla premier)."
Ez a 3. évad(Usa).Mo-i részeket nem követem. -
DelArco
senior tag
akkor daralj lefutott sorozatokat, abbol is van jopar
en ezeket neztem/nezem, a pb kivetelevel mindegyiet merem ajanlanilefutottak kozul kiemelnem az alias-t (akcio), a dead like me-t (vigjatek), firefly (sci fi / western - a legjobbab fajtabol), friends (ezt gondolom csak ismered valamennyire), gilmore girls (dramedy), veronica mars (nyomozos tinisorozat) es persze az x-aktak (gondolom ezt nem kell bemutatni)
p.s.: egyebkent meg ne legyel turelmetlen
p.p.s.: a video elejereol lemaradt egy fel mondat, ami arrol szol, hogy az ember halala elotti pillanatokban lepereg a szeme elott az elete
-
csapos2
addikt
-
Neró
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Már a firmwaret is frissítettem, de semmi.
Holnap veszek egyet, csak itt már 7 óra és nincsenek nyitva ilyenkor számtech boltok. -
VladimirR
nagyúr
mint azt a multkor privatban is kifejtettem, rendkivul szereny velemenyem szerint te valami egeszen mas vagy
amugy az ironiaval, meg a kotekedessel, de meg a hulyeseg visszaszorasaval sem lenne baj, ha nem beszelnel rosszkor, s felreRexpecT: respect mekkorat szopott, ketszer kapott cancel-t alig egy ev alatt
-
RexpecT
addikt
en ezeket neztem/nezem, a pb kivetelevel mindegyiet merem ajanlanilefutottak kozul kiemelnem az alias-t (akcio), a dead like me-t (vigjatek), firefly (sci fi / western - a legjobbab fajtabol), friends (ezt gondolom csak ismered valamennyire), gilmore girls (dramedy), veronica mars (nyomozos tinisorozat) es persze az x-aktak (gondolom ezt nem kell bemutatni)
p.p.s.: a video elejereol lemaradt egy fel mondat, ami arrol szol, hogy az ember halala elotti pillanatokban lepereg a szeme elott az elete
Mostanában én is egész sok sorozatot nézek ~20.
Ezek közül mindenkinek ajánlom:
Lost,Dexter,Battlestar Galactica,How I Met Your Mother,Jericho(nagyon sajnálom hogy cancel lett
),Reaper. -
fokukac
nagyúr
én egy ilyen ironikus kötekedős fajta vagyok.
és szeretem az ember saját hülyeségét visszaszórni rá.
-
VladimirR
nagyúr
esetleg majd akkor nyisd ki a szad, ha valami alapod is van ra, mert ott igaz egy sort irtam, de ha megnezed, forditas szerepelt benne
addig leszel szives nem provokalni(regota vartal mar egy ilyen, rovid post-omra?)
-
RexpecT
addikt
Mivel router, ezért szopok vele.
Tudtok segiteni? Már ötletem nincs. Szerintem szar.Nekem is volt/van több TP-Link cuccom, eddig én nem csalódtam egyikben sem.
Kábeles netem van dinamikus ipvel,összekötöttem a modemet a routerrel semmit nem kellett állítani(Hw-s tűzfalat azt azért belőttem) azóta is megy szépen.Egyébként TL-R460 típusú router. -
fokukac
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
talaltam neten feliratot, aszondja final fantasy
-
(Kolombusz)
veterán
Mivel router, ezért szopok vele.
Tudtok segiteni? Már ötletem nincs. Szerintem szar. -
7
addikt
Á, megvettem a Season 1-et, és hozzájutottam kalózváltozatban a Season 2-höz! Most már teljes a kép!
Season 1:
én türelmetlen ember vagyok, ezé
rt nem nézek sorozatot, mert nem b
írom idegekkel a váraSeason 2:
ファイナルファンタジー
(sajnos nincs még hozzá felirat/szinkron
) -
VladimirR
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
7
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
venember83
nagyúr
-
7
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
venember83
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
ugy meg 3, hogy eddig 7 resz ment le a 4. evadbol
most hirtelen nem tudom, hogy a maradek 10 mikor fog lemenni (mert 20 reszes a 4. evad, csak a sztrajk miatt ez is csuszott, vagy mi), de ha tippelnem kellene, akkor jovo tavasszalBash: (meg akiket erdekel)
bsg: mint mar reszben irtak, battlestar galactica, egy 1978-as, egy evadot megelt sorozat remake-je, ahol az emberiseget (nem a mienket), amely 12 bolygon el, megtamadja egy 40 evvel elottuk kifejlesztett gepi faj (melyek egy resze, pontosan 12 darab emberi kulsovel rendelkezik, s melyek kozul mindenki kedvence a 6-os, six fedonevu modell), aztan jol lenyomnak mindenkit, marad vagy 40k tulelo, akik elindulnak megkeresni a legendakbol ismert fold nevu bolygot
szoval jofajta sci-fi a scifi-n pentek estenkent tizkorweeds: kertvarosi anyuka, ket gyerekkel marad ferje halala utan, s eletszinvonaluk fenntartasa vegett mihez is kezdhetne, elkezd fuvet arusitani
hulyeseg minden szinten, juni 17-en indul a 4. evad a showtime-on (hetfo estenkent tizkor)eureka: kozepes scifi, egy marshall szokeveny szallitasa kozben (aki mellesleg a 15 eves lanya) megakad egy kisvarosban, amirol kiderul, hogy a lakoinak tobbsege mellett einstein elbujhatna (juni 29-tol a scifi-n kedd estenkent 9-tol)
4400: szinten sci fi, 4400 ember tunt el az evtizedek soran szazadunk elejetol kezdve, majd egy nap egy nagy fenygombben visszaternek mind egyszerre, senki nem emlekszik semmire, nem oregedtek, viszont idovel kiderul, a legvaltozatosabb kepessegeik vannak, a telekinezistol kezdve a gondolatolvasason es a gyogyitason at verzeses lazzal valo fertozesig
ezt sajnos lelottek a 4 evad utande a valaha volt legjobb sci fi sorozat akkor is a firefly (megintcsak, rohaggyon meg a fox), azt eddig semmi nem tudta uberelni
most viszont bajban leszek, mert valoban jon a nyari szunet, dhw, reaper, moonlight (a cbs is rohaggyon meg), how i met your mother, my name is earl finalek a heten/mult heten mentek le, 30 rock picit korabban, par meg korabban, megint par meg a sztrajk elott/alatt leallt, szeptemberig bojt lesz
viszont most jut eszembe, lesz a nyarra meg egy, ami tavaly nagyon bejott, lesz californication masodik evad is
én türelmetlen ember vagyok, ezé
-
VladimirR
nagyúr
ujoncka ^^
keresobe beirod a nevet es kidobja az adott user ertekeleset -
7
addikt
-
csapos2
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
Kidus
őstag
-
csapos2
addikt
-
Kidus
őstag
Ma vagyok 2005 napos a forumon

Nem is figyeltem, csak valaki felhivta ra a figyelmem
-
dave93
őstag
Hi all!
illu kollégával szeretnék üzletelni, és most látom hogy egy időre bannolva lett.Óvatos vagyok, nem szeretném hogy valaki becsapjon, így megkérdezném miért lett bannolva? Nyilván rossz helyen kérdezem, de ilyen kérdéssel mehetek a Moderátort keresek! topicba? -
ngabor2
nagyúr
-
nike_
addikt
-
1010
őstag
aktiválom az xboxot

-
nike_
addikt
-
Bubu79
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
-
Verus
senior tag
-
nike_
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
nike_
addikt
-
ngabor2
nagyúr
üdv minden idetévedteknek.
az már a lustaság netovábbja, ha sörért sincs kedvem elslattyogni a 7 percre levő boltba

de mivel holnapra valami reggelit is kellene vennem, ezért kénytelen leszek mégis.
-
nike_
addikt
-
Bash
őstag
Hány évesek vagytok ti? Mert ezek elég gyengus eredmények egy fiatalemberhez.
-
Bubu79
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Xelo
addikt
-
Verus
senior tag
-
nike_
addikt
Mennyi lett?
2460 m 12 perc alatt.
Pont nem kaptam 2 5-öst, 2500 m-nél már kaptam volna...
1 olyan lány volt, aki többet futott, mint én
2550 m-t. De Ő kajakozik meg minden.A legjobb fiú 2720 m-t futott azt hiszem.
-
FehérHolló
veterán
Sőt, akár víz alatt is. De ez még titkos.
Ágonálló: szinte real-time.
nike_: Biztos jó ötlet lánnyokkal hasonlítani össze a teljesítményed?

Akkor lehet real-time beszélgetni a sellőkkel?
-
venember83
nagyúr
Sőt, akár víz alatt is. De ez még titkos.
Ágonálló: szinte real-time.
nike_: Biztos jó ötlet lánnyokkal hasonlítani össze a teljesítményed?

-
VladimirR
nagyúr
Ha ismered a szüleit, akkor a gyártási folyamatát is minősítheted ISO 9000-el. Persze csakis ha már megvolt a szigorú és beható minőségellenőrzés.
VladimirR: De. Gyorsan tud repülni. Csak. Lassan nem tud, max zuhanni. Elég tudományos voltam? Felhajtóerőhöz most se kedvem, se időm.
hagyjal mar, kit akarsz ezzel az altudomanyos maszlaggal megetetni? legkozelebb majd azzal josz, hogy letezik olyan keszulek, amivel hatalmas tavolsagok kozt (akar varosok kozott is) lehet hangot tovabbitani, szinte valos idoben?
-
Bubu79
addikt
Mennyi lett?
Tizenkét perc

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
I_Am
veterán
-
nike_
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
37700 - 37601
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- iPhone 14 256GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5281
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://lifehacker.com/assets/resources/2008/05/bookcase-stairs.jpg)

Mikor jön a következő szezon?