Hirdetés
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem adtam a szádba semmit, nem suttogtam semmit, csak azt mondtam, hogy érdemes a történteket nem csak elvi szinten vizsgálni.
Az elejétől követem a cselekményeket, ismerem, hogy milyen elvi dologgal akarod alátámasztani a döntésed, de a döntés alapja nem elvi. Kalandor nagyon bepöccent már akkor, amikor még nem is a képről volt szó, csak simán lebuzizva érezte magát. Futott az illetékeshez valami megtorlásért. Ennek következteképp jelent meg annyi moderátor ebben a topicban, mint még eddig szinte soha.
A végtelenségig leegyszerűsítve a problémát (azt nem fogom ide leírni pontosan, amit gondolok erről az egészről): jobb egy moderátort veszíteni, mint egy házigazdát, vagy akár többet egy házigazdánál. Széthúzást nem szüntetsz meg vele, de egy esetleges szétszakadást megakadályozol, ennek ngabor volt az ára, körülbelül ennyi.
Megyek előadásra, egy darabig nem olvasom most a válaszokat.
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest