Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
még annyit szeretnék mondani, hogy ez a "mod" és "hg" nem valami kasztrendszert szimbolizál, nincs ilyen, hogy hg > mod, stb.
egyébként pedig az biztos, h lehetetlen helyzetbe kerültem a dolog által. igazából tök jó volna, ha nem csinálna senki ilyesmit, mint ami ott történt, és akkor nem lennének ilyen feloldhatatlan helyzetek.
én egyébként sosem rajzoltam le egyik haverom/munkatársam sem szőrös f@sszal, nem ragasztottam magamra aztán a cetlit, stb. te csináltál már ilyet? csinálnál? normális dolog? a legnagyobb kár, h egyáltalán ilyesmi történt egy ilyen összeröffön - amúgy nem is beszélnénk most ezekről

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez is lehetne egy forgatókönyv, de a dolog azért itt más: nem gondolom, hogy NG hibátlanul járt el, és 100%-ban ártatlan áldozat, akit a körülmények miatt fel kellett áldozni.
Kalandor vagy más pedig futhat hozzám, ha úgy ítélem meg, h nincs igaza, elhajtom. képes vagyok önállóan döntést hozni.
Aktív témák
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest