- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
még annyit szeretnék mondani, hogy ez a "mod" és "hg" nem valami kasztrendszert szimbolizál, nincs ilyen, hogy hg > mod, stb.
egyébként pedig az biztos, h lehetetlen helyzetbe kerültem a dolog által. igazából tök jó volna, ha nem csinálna senki ilyesmit, mint ami ott történt, és akkor nem lennének ilyen feloldhatatlan helyzetek.
én egyébként sosem rajzoltam le egyik haverom/munkatársam sem szőrös f@sszal, nem ragasztottam magamra aztán a cetlit, stb. te csináltál már ilyet? csinálnál? normális dolog? a legnagyobb kár, h egyáltalán ilyesmi történt egy ilyen összeröffön - amúgy nem is beszélnénk most ezekről

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez is lehetne egy forgatókönyv, de a dolog azért itt más: nem gondolom, hogy NG hibátlanul járt el, és 100%-ban ártatlan áldozat, akit a körülmények miatt fel kellett áldozni.
Kalandor vagy más pedig futhat hozzám, ha úgy ítélem meg, h nincs igaza, elhajtom. képes vagyok önállóan döntést hozni.
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest