Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezt a vonalat lécci ne... undorodom az ilyesfajta, mindennemű információt mellőző, lejárató suttogó propagandától. tudod, az apróknál már többen tudni vélik, h én személyesen koordinálom, h embereket átverjenek, megfélemlítsenek, stb. ezeket tényként suttogják néhányan, és a hülyeség marhára ragályos.
nem tudom, hogy mire gondolsz érdeki oldal alatt, mert ötletem sincs. arra kérlek, tartsd meg magadnak, mert olyasmit adsz a számba (legalábbis felteszem, h az enyémbe, mert a döntést én hoztam), amit biztosan nem mondtam/gondoltam.
és nem szeretnék veled vitatkozni azon, h vajon melyikünk tudja jobban, h mit mondok/gondolok. én.
Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest