Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
A soforoket meg tedd hozza!
kb 6-7x voltam a "itt dgolok meg hivjatok rmentot de azonnal mert itt pusztulok el" stadiumban
GYun eszmebe: a nyugatinal multkor felszalt a buzi gyerek a 4-6ra , a Novel nem mertunk egymasra nezni, de annyira rohogtunk mar hogy az oktogonnal mar allig birtunk leszlni:- )))udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
ja, végeztem vele... d emég él
kib.szottjó volt ez a második évad. még soha az életben nem kötött le ennyire semmi,
meg tán még sosem dobta föl az adrenalinszintem ennyire semmi...
de az uccsó rész kicsit lapos volt (illetve nem lapos, hanem kiszámítható), de hát le kellett zárni a dolgokat. -
bolondember
MODERÁTOR
1-mióta pár éve elintéztem magam istentelenül ilyen 100 HUF-os kommersz, pálinkának látszó tárggyal, azóta a szagától is irtózom. Na jó, a mézesétől nem annyira...
3-állítólag jó
4-nem gyengén "gondját viselik" a cuccnak az "öregek"...mplayer még a pizzát is beolvassa és lejátssza..
@Monty: hát, Mama hamvasztva lett, így inkább használjuk a "hamukezű" kifejezést...
ui.: fáj az igazság?! -
bolondember
MODERÁTOR
na b+, kurva jó kis orvosok vannak arrafelé is...
(két utcával errébb...
)
Mondjuk a lakótásunk gyerek is jó egy hata hurutosan köhög, LÁTSZIK rajta, h beteg, a "doki" meg visszaengedte a suliba...
Nem egy dokihoz jártok?Neocitránnal próbálkoztál már? Van még ilyen "cévitaminbomba", 1800mg-os, langyi italos, ártani nem árt...
ui.: Apudnak nem "Flow"-ja van még mindig, véletlenül?!
-
Thrawn
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Ha rákattintok egy linkre egy hsz-ben, vagy csak frissítek, vagy egy másik topicba átlépek, akkor feldobja hogy letiltott egy felbukkanó ablakot, majd ennek ellenére megnyílik egy felbukkanó ablak, amiben valami szondaipszoszos hülyeség jön be, hogy internetezéseimről egy pár perces kérdőívet töltsek ki, de egyszer nagyon régen kitöltöttem, és a végén nem lehetettt továbblépni, meg mikor azt kérdezte hogy hogy hívnak, hol lakom, mennyit keresek, akkkor mondtam hogy ennyi akkor elég is volt.
És most amikor feljövök a fórumra, egyszercsak megint bedobálja a hülyeséget, és akár AdBlockal, akár a felbukkanók tiltásával, akár címtiltással próbálom, tovább erőszakoskodik, és basztat..hu.panel.gemius.hu/* így kezdődik, és a folytatás egy végtelenül hosszú összevisszaság a linkben
Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest