Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
S ezért miért azt az egy embert kellett lapátra tenni, akinek az egészhez köze nem volt, sőt, aki azon kevesek egyike, akinek közösségkovácsoló ereje van/volt? Bash-es dolog szvsz poén volt, a rajzot pedig hogyan kellett volna megakadályozza? Vegye el a filcet a rosszalkodó fórumostól s bannolja a taliról? A publikálásban sem vett részt, megjegyzem. S akkor még szó sem esett EQ-ról, aki a munkáját veszítette el, ugyancsak ártatlanul.
Türelem: megvan. Mint láttad feltettem egy kérdést, nem válaszoltak, eddig meg se szólaltam, vártam. Mondjuk azért valami komolyabb indoklásra számítottam, remélem ngabor2 nem kell ennyivel megelégedjen.
U.i. Az pedig nagyon "becsülendő", hogy ng2-től álmában vettétek el a rangját. Nem vitatom, te vagy a főnök, csak tönkreteszed a közösséget. Nem, a PH!-t nem, az jól megvan közösség nélkül is. Vitázni nincs min, de beláthatod, hogy ez messze áll mindenféle igazságos döntéstől és nem nagyon látom a jó oldalát, sehonnan se.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest