Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
S ezért miért azt az egy embert kellett lapátra tenni, akinek az egészhez köze nem volt, sőt, aki azon kevesek egyike, akinek közösségkovácsoló ereje van/volt? Bash-es dolog szvsz poén volt, a rajzot pedig hogyan kellett volna megakadályozza? Vegye el a filcet a rosszalkodó fórumostól s bannolja a taliról? A publikálásban sem vett részt, megjegyzem. S akkor még szó sem esett EQ-ról, aki a munkáját veszítette el, ugyancsak ártatlanul.
Türelem: megvan. Mint láttad feltettem egy kérdést, nem válaszoltak, eddig meg se szólaltam, vártam. Mondjuk azért valami komolyabb indoklásra számítottam, remélem ngabor2 nem kell ennyivel megelégedjen.
U.i. Az pedig nagyon "becsülendő", hogy ng2-től álmában vettétek el a rangját. Nem vitatom, te vagy a főnök, csak tönkreteszed a közösséget. Nem, a PH!-t nem, az jól megvan közösség nélkül is. Vitázni nincs min, de beláthatod, hogy ez messze áll mindenféle igazságos döntéstől és nem nagyon látom a jó oldalát, sehonnan se.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest