Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag

Jó a reggel mindenkinek! -
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Én is 2 napig szenvedtem a fejfájástól. Azt hittem majd éjjel kialszom, és nem vettem be semmilyen bogyót. De reggelre sem múlt el.
Itthon Algoflex forte van. (tudod, az a szép rózsaszín) 5 perc alatt el is múlt a fájdalom. -
Boxiné
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Na jól van már. Mindjár megyek innen.
Amúgy mögöttem alukál a cicánk, akit Sátánkának hívnak!
-
Boxiné
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Voltam ám. Fél évet dolgoztam kint. Moszkvától 120 km-re, de minden hétvégén felutaztunk a fővárosba. Elég sokat láttunk, és tapasztaltunk. Pl. hogy milyen a -40 fokos hideg.
Nyáron ugyanilyen meleg van ott is, de télen viszont sokkal nagyobb a hideg. Szóval nagyjából ugyanilyen az éghajlat. Nem mondom, hogy nem voltak kátyuk az utakon, de nem ilyen szinten, mint itt. -
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt a népeknek!

-
Boxiné
aktív tag
Néha nagyon nagy dumák vannak benne.
"Nyakbahúzlak mingyáááá!" Hát ez isteni volt!
főkukacka:mi vagyunk a célcsoport Mármint kik?

-
Boxiné
aktív tag
Láttátok a Mónyika sót? Nagyon nagy volt!

-
Boxiné
aktív tag
Szép jó reggelt mindenkinek!

-
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt népség!
Levizsgáztattuk az autót!
-
Boxiné
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Oh, hol vagyunk mi a nagy Tüncihez képest? Kis senki porszemekként élünk a világban, ilyen csodaSZTÁROK között!

-
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt OFF-oskodók!
Miért nem tudok visszaaludni egy kicsit?
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Pontosan nem tudom, de kicsit szerintem túl sokat. Már tök jól ment neki a vezetés, és az oktatója mégsem küldte el vizsgázni, hanem cibálta mindig vezetgetni. Már mi szóltunk rá, hogy ugasson már egy kicsit a saját érdekében. Ne menjen többet vezetni, hanem menjen szépen forgalmizni.
-
Boxiné
aktív tag
-
Boxiné
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem jobban jársz Dublinnal. London, ahogy hallom elég drága hely. Ha nekünk is ott lett volna ismerősünk, szerintem mi is oda mentünk volna. De ami késik, nem múlik. Nem muszáj nekünk Angolországban megöregedni, ráadásul egy kedves munkatársnőm is mostanában megy ki Írországba.

-
Boxiné
aktív tag
-
Boxiné
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ááááááá, a szarvas nem ragadozó! Legalábbis eddig így tudtuk!

-
Boxiné
aktív tag
válasz
Sipi16
üzenetére
Félelem, gyengeség, és nagyon nagy bátorság. Félelem a jövőtől. Gyengeség, hiszen nincs akaratereje ahhoz, hogy szembenézzen a problémával, és megoldja azt. Bátorság, mert ilyet megtenni...hát nem kis bátorság kell hozzá.
Viszont bennük is van hiba. Hiszen nem is engedik, hogy bárki segítsen rajtuk. Kizárják a külvilágot, és minden embert.
-
Boxiné
aktív tag
Jujj, ez már a gonoszság teteje! Én is akarok lángost enni. MOST! Jó fokhagymásan! Nyam-nyam

-
Boxiné
aktív tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Tudtam, tudtam, tudtam! Biztos voltam benne, hogy valaki kiforgatja majd a szavaimat!

-
Boxiné
aktív tag
A vizitdíjat én szedem!
Tisztára, mint egy orvosi rendelőben, vagy a nyugdíjas klubban. Mindenki nyafog! 
-
Boxiné
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Okosan kell csinálni mindent, és nem lehet baj. Már jóval előtte el kell űzni a barátokat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxiné
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ezt még nem hallottam, de nem is rossz. Szeretem, ha a zenének jó erős üteme van!
tildy: Ez is jó muzsika.
-
Boxiné
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
A Jaydee istenkircsi muzsika.
Egész héten ezeket a zenéket hallgatom, amik akkoriban mentek. 
-
Boxiné
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem jó szmájlikat raktál a link után! Ezek kellettek volna:

-
-
Boxiné
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem. A paci!

-
Boxiné
aktív tag
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a hercegem biztosan próbálkozna a csókokkal. 
Itthon Algoflex forte van. (tudod, az a szép rózsaszín) 5 perc alatt el is múlt a fájdalom.

Úristen! Hát ez a Dacia is csúnya, mint a többi verziója!
Murphy mindenhol ott van, és betartja törvényeit! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)