Hirdetés
Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
télen előszőr ? Karácsony tiszta fehér volt, vagy te nem Mo-n vagy ?
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mákos.
Amúgy
-
ToBeY
nagyúr
A gyökérkezelt fogam miatt,feldagdt az egész arcom.Tök zsír, kezdhetem fogdokinál a reggelt.

-
venember83
nagyúr
Hull a hó, ezen a télen először, igenigenigenigenigenigen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
1900 XT tulaj vagyok, de kacsingatok a 3850 felé
34 ért már látok újat..Neked is szép napot
-
ngabor2
nagyúr
ejj, offolók... mihelyt kihúzom a lában a topikból, egyből rám hivatkozntok... mondhatom, szép dolog.
lehet, hogy gonosz leszek, 10 óra magasságában kikapcsolom a gépet, és szerda reggelig be se kapcsolom. mármint a melóhelyit.
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Valaki említett pálinkát, most én is kiszeretnék dőlni úgy a detox szintjéig .)
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Rövidzárlat..? Ettől király a frizurád..!

-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Most már elolvastam és max 5% különbségért nem fogom 256ot lecserélni esetleges 512-re
Jó pihenést ha indulsz haza.. szép napot..
-
ádyz
addikt
szép reggelt.vagy is szebbet mint nekem.

-
bolondember
MODERÁTOR
én csak a PH! tesztjére tudok hivatkozni - az AMD nagyon jól oldotta meg, sokszor még csak nem is kimérhető a különbség a 256os és 512es közti különbség - lényegében NEM éri meg a nagyobb memóriával felszerelt kártya a többletköltséget...
tesztet olvastad, köbö egy-másfél hetes? ERRE gondolok.
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
már csak a 256 mb kérdés elége.. mert sokan váltanak 512esre..
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Mit találtam..
PowerColor Radeon 3850 256mb, Új, Számlás,1év gar.33900 Bruttóérdemes várni hogy leessen az ára vagy ennyiért frankó ?
Én meg 9:30 ra megyek dolgozni de végig krell bámulnom a volt páromat.. nagyon nem fogom szeretni a szitut..
-
TexT-BoY
addikt
szép jo reggelt, nincs már sok, Most indulok, aztán 12kór vége a darálónak. Tegnap este egy osztálytársamnál voltam kicsit beugtunk az apjával, ez volt életem legzebb valentin napja

-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
meddig vagy még ?
-
Flow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Na alvadok. optimista gondolatokkal alszom el: de igen, fel bírok kelni reggel, és bemegyek a 8as órámra...
Jó éjt!
-
Flow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
-
frame>24
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
hát ha fakezü lennék, bizonyos szituációkban tényleg fájna

-
Flow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Helyes a bőgés. Nekem 720p-vel meg 1080p-vel gondjai voltak, elkezd akadni, és a kép nem megy tovább. AMúgy tényleg szuper kis progi.Poresz közben sem kell az egérrel babrálni, csak a kurzor...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac
üzenetére
nem médiapléjer, médiapléjeklasszik, médiapléjerkutyagumivalbekenve,szalaggalátkötve...

MPLAYER Én innen a GUI-s verziót használom, valami régebbi verzió (azóta eltelt egy év, ha nem több), de jó. Kevés helyet foglal, nem kell ididóma kodekpekk, meg semmi.
cserébe billentyűzetről vezérelhető (sőt, a gui nélküli CSAK azzal vezérelhető!), gyors, satöbbi. -
bolondember
MODERÁTOR
1-mióta pár éve elintéztem magam istentelenül ilyen 100 HUF-os kommersz, pálinkának látszó tárggyal, azóta a szagától is irtózom. Na jó, a mézesétől nem annyira...
3-állítólag jó
4-nem gyengén "gondját viselik" a cuccnak az "öregek"...
mplayer még a pizzát is beolvassa és lejátssza..
@Monty: hát, Mama hamvasztva lett, így inkább használjuk a "hamukezű" kifejezést...
ui.: fáj az igazság?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
botkezü a jó édes nagyanyád

-
Flow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Házipálesz éppenséggel lenne. Minden évben összejön ~500 liter cefre, de ilyet még nem láttál. Apám+Öregapám is KIMAGOZZA a szilvát+barackot... + széttrancsírozza
, hogy jobban összeérjen... 30-40 liter szokott kijönni belőle, annak a fele meg van csinálva szép magyarsággal mézesnek + 1-2 üveg mazsolás is csinálva lenni szokott.
Én viszont még a szagától is émelygek. Tudom, tudom, nem tudom mi a jó... 
fokukac: mplayert leszeded, még telepíteni sem kell. Dolgok 98%-át viszi.
-
nesztek egy kis jóéjt - chili-zene

-------------------------
morcos vagyok.
elkezdtem nézni a dexter 2. szezonját, és a felétől rossz a videó, újra kell torrentelnem.
gondoltam, akkor nézek háuszt, arra meg aszongya, hogy valami új kodek kell hozzá, amiről még nem is hallottam (valami divocodec), de nem is bízom benne, inkább törlöm az egészet.most itt vagyok felcsigázva, és nem nézhetek semmit, ez így szar.
inkább el is megyek most már aludni...
na mindegy.
azért örülök, hogy már hétvége van, ez a hét is nagy szopás volt...
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
hajjajj... majd szombaton jól ellátjuk a baját!
hú bzmg, már péntek van, egek...#45339: csak megmosolyogtam a belinkelt egyed aláirását. amúgy köszi.
mod2: még jössz egy fél rántotthússal

-
Flow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
AMúgy pont most cserélték le az orvosunkat, a régi nyugdíjba ment. De azt nagyon bírtam, meg sem nézte a torkomat, kírt 3 napra, és szedjek sztrepszilszt. wááá

Mondom majd most, ez az új nőci, biztos jobb lesz... hát cseberből vederbe. De legalább megvizsgált.

1000mg-os cét nyomatok, de állítólag már az sem egészséges minden esetben, szóval jó sokat kell rá inni, legalábbis a gyógyszerésznénike ezt mondta. Azóta nem győzöm jägerrel... Néha már tiszta herótom van tőle.

-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szippantok kettőt, aztán hunyok 1et
Jó8 mindenkinek! -
Speed®
titán
Az aláírásán besírtam

ng, mé vagy ilyen?

-
bolondember
MODERÁTOR
na b+, kurva jó kis orvosok vannak arrafelé is...
(két utcával errébb...
)Mondjuk a lakótásunk gyerek is jó egy hata hurutosan köhög, LÁTSZIK rajta, h beteg, a "doki" meg visszaengedte a suliba...
Nem egy dokihoz jártok?
Neocitránnal próbálkoztál már? Van még ilyen "cévitaminbomba", 1800mg-os, langyi italos, ártani nem árt...
ui.: Apudnak nem "Flow"-ja van még mindig, véletlenül?!
-
Flow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
jah, apám feküdt itthon 4 napig lázasa, neki fluja volt, aztán tesóm is beteg most, ő meg valami mandulagyulladást szedett össze.Mondom legyen, elmegyek orvoshoz. Elmondtam neki is ezeket, belenéz: sima torokgyuszi. sztrepszilsz meg cévitamin. Jah. Ezért perkáltam le 300ft-ot.

-
Flow
senior tag
2 hete vagyok beteg kisebb nagyobb megszakításokkal. nincs láz csak levertség és torokfájás. de olyan szinten, hogy 11 órákat alszom, és így is kelteni kell. WTF.
-
Lord Zero
addikt
minden kérdés egy válasszal kezdődik
és ezt most ahelyt derögvestosztánizibe' sziklába is vésem mer rágyüttem
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nem munka, vagy nem nehéz?

EQMontoya: pontosan ezt mondtam én is, asszem....

ya, a ferdítést kihagytad (vagy szándékos???)
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
hmmm, szerintem AZ elég nehéz fizikai munka

tbs: EQ is nagybetűs, csak nem ÚÚÚÚgy....
Race az előbb még itt volt..... -
tbs
addikt
Kék! (NG2) Mikor jössz kiállításra..? (Bp.-re..?) Teabiznic miatt...
Amúgy ha EQMontynak nincs modjoga, akkor vki más beírogathatná (esetlegtalán) a teázós topik elejébe a fix időpontokat... Hmm..? Nagy Kék? Nagy Racecam? Nagy Jenő..?
szerk.: Elnézést. Elírtam a neveket...
MCM-MCM-MCM-MCM-MC......... 
-
Tim82
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Szerinted is egyidősek kb.?

Kolombusz: azé' sántított az csúnyán.
másrészt a reneszánszt nem majmoltuk. ha szigorúan vesszük, akkor Mátyás király kilóra megvett egy rakat digó bérmunkást, csináljanak itten kultúrát állami mecenatúrából meg állami ellenőrzéssel, oszt ez volt a magyar reneszánsz kezdete.
most meg - hogy is mondjam? - a levedlett, filléres hacukákat vesszük meg és áhítattal vesszük fel, mint a zuluk a keménykalapot. 
na jó éjt mindenkinek.

geopárd: 16 évesen sikerült úgy beütnöm a fejemet az ajtófélfába, hogy majdnem koponyáig szétnyílt a fejbőröm. szóval, csak óvatosan azokkal a növesztőhormonokkal!

-
EQMontoya
veterán
lefejeltem a csillárt. ouch.
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, szép álmokat!
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
milyen aranyos a véleményed!
sőt, mindjárt cuki!
Abba belegondoltál, szegénykémet az elmúlt években milyen napi gondok gyötörhették? Ki menjen a gyerekért az oviba, miből fizeti ki a villanyt, lesz-e karácsonyra felvágott, stb...
Persze hogy mármár belerokkant, ezt már csak dior és 'lauder tudja kompenzálni (úgy ahogy)

-
Tim82
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
annak idején az olaszok nem voltak épp egy politikai nagyhatalom. főleg, mert nem volt Olaszország.

ráadásul azért a reneszánsz és az amerikai kommersz kultúra között nem elhanyagolható különbségeket vélek felfedezni...

-
poffsoft
veterán
szép estét!

Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vess egy megtisztelő pillantást az adatlapomra. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kellemes reggelt neked is

![Aha...és dugni ki fog? ;-] Aha...és dugni ki fog? ;-]](http://prohardver.hu/dl/s/v1.gif)