Hirdetés
Aktív témák
-
gyerekek, valami hiba lehet a mátrixban...

a birka már egy napja nem szólt be...!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak nem beteg?
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert félős vagyok.
-
Tim82
félisten
jó éjt, elhúztam aludni.

-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
a probléma egyik megoldása, hogy felraksz egy letölthető Acrobat Reader verziót, vagy legalábbis egy linket valahova, ahonnan le tudják szedni. bár gondolom, ez benne van a help-ben.
a másik, hogy többet nem leszel nagylelkű.
ami az évfolyamtársaidat illeti ---> human error, change user, ahogy az már közmondásos.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nemszólbe!

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kár votl

-
Kazimír
őstag
Átutalási megbízásra mindenképpen kell írni számlatulajdonost (mármint akinek küldöm) vagy elég a számlaszám?

-
poffsoft
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
nade aza lényeg, nem? Nem gyakori, hogy aki 'fent' elég 'empatikus' az 'lent' is pontosan annyira az tud lenni.
De Nálad szakmai ártalom, hogy 'lent' legyél überbrutáltuning, fent csak az aranyutat kell tapodni. Szerintem...(Dom krisztóbál): Te vagy a soxázadik, aki belinkeli nekem ezt a youtube nevű helyet, ahol kizárólag 'please download the new flash player' feliratokkal van kitapétázva a teles virtuális való. Csak tudnám mi értelme egy ilyen weblapnak?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Csákk csókolommal köszönöm nekem.
Jah, amúgy ez a felfedező száma.

-
ladybug
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
Sajnos sem az oviteja, sem a tojáskrém receptjét nem tudom a konyhás szakemberektől, csak igyekeztem itthon az ízét kitapasztalni.
Az, hogy jó óvónő vagyok-e? Nem nyilatkozom. Sokaknak a bögyében voltam, amikor dolgoztam. A gyerekek szerencsére meg voltak velem elégedve. Most viszont tartok egy kicsit az újra munkábaállástól....
-
poffsoft
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Ezt te sem gondolod komolyan.
Tudod, az aura, meg az ájer bár hasonlóak, azért nem szinonímák!!!Ezexerint tényleg jó óvinéni vagy (persze ebben majdnem biztos voltam az ovisteja meg a tojáskrém recept elsajátítása után)

(Don Ámerika): biztos hogy nem csákk nórisz aki I'll comeback?
Kékszarvas zwei: lábat is tessék mosni!

-
(Kolombusz)
veterán
Háccevasztok!
Visszatértem.
Mint a dzsedáj. -
ngabor2
nagyúr
no, én megyek fürgyeni, aztán alszani.
ma se voltam túl aktív a fórumon... dógoztam, mintazállat. remélem holnap több időm lesz.
további jó offolást && szép álmokat.
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
mi van a szénszálerősítésű fékhatással? vagy mi van ?

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Másfél óra? Nálam minimum 3 egy komplett takarítás.
ps: Puhány
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
jó pihenést, kellemes magöml, izé, álmokat...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
1) Kösz, de annyira nem érdekel már, másfél óra volt így is.
2) Igen, de gondoltam legalább leveszik a Zalman matricát mielőtt ráteszik a másikat.Na, bedobok egy Top Geart s szunya, kiütött a 24 órázás. Minden jót, kedves kis offolók, további kellemes esti szórakozást kívánok!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
1-ez tök természetes, gyakrabban kéne pucolni a gépet..
2-nem tudtad?
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Sajnálom...
-
Tim82
félisten
a szerelem elmúlik, akkor meg jön majd a bioszex
"in the backroom she was everybody's darling" - ahogy Lou Reed bácsi énekli.

-
BlacKSouL
addikt
Mostanában csak olyan nővel tudok értelmes dolgokról hosszasan elbeszélgetni témától függetlenül, (mod: vagy csak egyáltalán jól érezni magam) aki hosszú ideje kapcsolatban van. Akinél kapcsolatilag esélyem lenne, az meg tojik a fejemre. Pedig én ugyanúgy viselkedem, mert gyakran csak utólag derül ki hogy az illető single or not.
Én meg straight vagyok, ez nem is kérdés..
mod: de az alkalmatlanságomon már én is elgondolkodtam,
kénytelen voltam. -
BlacKSouL
addikt
Nem kell sajnálni, megérdemeltem. Ha már olyan naív voltam, hogy haverom által összeszedett de általam régebb óta "kinézett" csajt próbáltam megkörnyékezni haverral való szakítás utáni 4. napon. Nem gondoltam hogy ő már ekkorra annyira kiheverte azt a kapcsolatot, ami miatt amúgy még mindig sokakra haragszik úgy érzem, hogy máris aláfeküdt valakinek. Akkoriban még megbíztam a nőkben, legalábbis akikről azt hittem hogy megbízhatok benne. de jó tanulság volt.
TexT: Jahogy az Te vagy? Épp kérdezni akartam hogy ki is lehet az..

-
én egyszer tartottam életemben valentin-napot, aztán 3 napra rá szakítottunk

-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincsenek angolszász és ~mániás ismerőseim sem...

Kukuc: 4 napig húzol egy 1éjszakást?!?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
mert bálint vagy? vagy miért?a bálint-napot a virágosok hozták be, mert épp holtszezon van.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Na nézem...

philo: olyan ünnep, ahol ölbe tett kézzel nem kell semmit csinálnom.
Mikor legutóbb valakit megleptem ezen a napon, akkor úgy pofára estem, hogy öröm volt nézni. Autóval, virággal, ajándékkal mentem házhoz. de kiderült hogy ott már volt egy f.sz ahova én igyekeztem. Na kb azóta azt se tudom mikor van február 14.
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Össznépi előadáson megesik a netezés, főleg, ha unalmas az előadás. Idén megfogadtam, hogy odafigyelek minden ae-n, majd kdierül. Eddig sikerült (2 db volt
).(#44523) rarri: most mondjam, hogy akkor nem ülni szoktam?
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincs olyan nevű imerősöm.

-
rarri
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ha a kényelem helyett hajlandó vagy áldozatra egy lányért, akkor hajrá. De készülj fel, hogy elkell vinni majd ide-oda, el kell viselned a hangulatait, egyfolytában bizonyítanod kell szerelmedet sms-ekkel, ajándékokkal, virággal. Meg kell küzdened a vetélytársakkal, és meg kell bíznod benne, hogy nem csal meg. Neked sikerülni fog, csak készülj fel ezekre...

-
venember83
nagyúr
Hmm, két érdekességre figyeltem fel géptakarítás közben:
1) Igaz, hogy városban lakva mindenhol és mindig száll a por, de talán mégse normális, hogy így nézzen ki egy videokártya hűtő.
2) Vannak, akik tényleg csak átmatricáznak termékeket, itt a bizonyíték. Rég láttam ennyire gagyi "átdolgozást".
Race: Vállalom, én voltam, én hoztam fel a témát. Mi a büntetésem?
-
Racecam
nagyúr
Nem olvasok vissza, de a periférikus látószögemben észlelem, hogy megint témánál vagyunk.
Azt már nem tudom ki kezdte, de rarri és Blecki nagyon gyanús.
Szerintem egyébként az a baj, illetve inkább úgy mondanám, hogy az okozza a nehézségeket, hogy az zöld idegen teljesen rá van már kattanva, azt is mondhatnám, agyára ment. Le kellene ereszteni a "fáradt gőzt" akár milyen formában most már és kicsit talán nyugodtabban, türelmesebben keresgélni.Á..., hülye vagyok, mit okoskodok itt, mint aki annyira bölcs.
Pedig csak öreg vagyok és ez nem mindig ugyanaz. -
TexT-BoY
addikt
Ezzel nincs is bajom, én is szerettel bujok az anyucikhoz
, csak kezdek besokalni, jólenne egy olyan allandó korban i stimmelő lany akit nem neznek az anyamnak és el lehet vele menni erre-arra. Bár probáltuk a nyáron az eggyik "barátnőmmel" a dolgot, és egész jó shopping körut lett, de rákelett szolni amikor a westend tetején elragadtata magát és majdnem csók lett egy rahedli ember elött
-
rarri
senior tag
-
TexT-BoY
addikt
-
N4r4ncs
aktív tag
Tudja valaki mi történt az Ebay topikkal????????
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én? Miért akarnám? Különben sincs (még) ilyen topik.
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne akard hogy leb...ak. Más örülne ha ilyen arca, teste, lelke, és elméje lenne. Hát ne sírj, hanem legyél az ami vagy, és ne az aminek gondolod magad. És ha százszor elbuksz, akkor mi van? Ne az alapján ítéld meg magad. Talán rossz a választásod, talán rossz jeleket fogsz...Ébredj fel, vár a világ, és a szeretetre, szerelemre vágyó lányok...

Főkukac: Te már bejelentkeztél? Amúgy mikor hasonló oldalt nézek, mindíg vírusok támadják meg a gépet. Még jó hogy mindet le tudja védeni a rendszer..
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)