Hirdetés
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
baró, nekünk minden év elején jön egy papírocska, hogy kérünk vagy sem adójóváírást, én sosem kérem, legfeljebb ha járna valamicske, akkor majd most visszaigényelem, ha nem akkor így jártam
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi 
az apeh-al, egyébként nekem is tele a tököm, meg a diákhiteles barmokkal is, tavaly év elején írtak hogy cumi van az apeh behajtja rajtam a tartozásom, igaz nem volt sok, olyan 110 ropi, igaz 105-t vettem fel összivissz 1 félévbe, nem is gond, az is igaz, hogy egyszer fizettem nekik 35 ropit, az ugyebár 145ropi 105 után, na mindegy, mondtam nekik okés, így jártam fogják, le is vették, 35 ropijával havonta, na mondom ez is megvót mégsincs este, erre tavaly október körül kb fél évvel a lefogások után, jön megint egy levél, hogy lógok vagy 7 ropival, mondtam nekik hogy elmehetnek a sunyiba, mind egy fillérig lefogtak, csakhát, valami adminisztrációs hiba volt náluk vagy mi a kurva anyjuk, mondtam nekik nézzenek utána, ha nem smakkol szóljanak osztjóvan, legfeljebb ha idén megint megkeresnek, akkor elküldöm nekik a bérpapírokat amin természetesen minden okés, addíg meg hadd szopjanak vele
Aktív témák
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi