Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Akkor allj kint az utcan -24C-ban 10 orat maszk nelkul es akkor rajossz miert csinalok ekkora dealt egy kis hidegbol..
Ps: halott szezon van, se kocsi, se meleg

-
tiv83us
veterán
Na kellet nekem beirni, ki is tort a weather-haboru

Ps: amugy azota is csokken a homers.
-
venember83
nagyúr
Nem. Azt kérdeztem, hogy ti tényleg ennyire szeretitek-e a meleget. Elég lett volna egy igen is.
A rövidnadrág meg az elegancia. Na ez az a pont, amikor már nem is kell semmit hozzáfűzzek.

halálos - Szibériában -55 fok volt mostanság, fenét sem érdekli, hogy széllel vagy anélkül, mégis túlélték az emberek, igaz, maszkkal mehettek csak ki az utcára, mert az orruk s arcuk lefagyott volna különben.
Ekkora problémát csinálni egy kis hidegből...

-
Bash
őstag
Csakhogy nem 11°C-ról volt szó, hanem -14°C-ről, amit -24°C-nek érezni a szél miatt. A kettő között csak annyi a klüönbség, hogy az egyik még elviselhető, a másik már halálos.

venember83!
Lehet rövidnadrágban és ingben is elegáns az ember, szinte minden hivatalos/félhivatalos szervnek (PD, SD, USPS, UPS, FedEx...) van itt rövidgatyás egyenruhája.Lord Zero!
Nincs bajom azzal, hogy szereti a telet, de a dolog eleve úgy kezdődött, hogy venember83 fórumtársunk értetlenkedett, hogy hogy lehet szeretni a meleget. -
Lord Zero
addikt
most mi bajod azzal, h szereti a telet?
hó van, latyak volt, sár lesz - ténykérdés, független attól, h undorító vagy sem
megadjuk magunkat
(nem is értem, miről beszéltek)az eszkimók idióta igluban laknak, a busmanok meg sosem alszanak földrehajtott fejjel - undorító, és a siker, h meggyőzzem őket erről, garantált - nálam az igazság nagy kristálygömbje, látom benne
lol -
tildy
nagyúr
11 fokban nem fagy szét az ember arca

Sőt az nekem már majdnem spagettipántos felsős idő
--------------------------------------------
Olyb tűnik, a kihúzott majd visszadugott tápkábel egyelőre megoldotta a gondot. Nem fagy a gép, nem csinál hülyeséget. Igaz a bios is resetelődött, mivel az alaplapi kis elem már szerintem a végén túli időket járja. -
válasz
venember83
üzenetére
és nincsen hurrikán, meg tornádó, meg ilyenek.
nemtom,m ilyen lehet úgy lakni floridában, hogy tudod, hogy bármelyik évben viheti a házad meg a kocsid az éppen aktuális hurrikán.
a Kárpát - medence legalább szélvédett hely.
(IGaz, így megmarad a büdös is, de hát evvan
)cé báj Hofi
-
venember83
nagyúr
Itt Európában viszont van villamos, fel kell öltözni viszonylag kulturáltan, ha az ember iskolába, tárgyalásra, ide-oda megy. Ez a mi világunk, nem lehet mindenhol papucsban megjelenni.
De legalább megpróbáltam elmagyarázni miért imádom a telet. Nem sikerült, nem is gondoltam, hogy fog. -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem mondom, hogy nem lenne jó egy kiadós hócsata, de ennyi. Semmi más nem kellene a télből, sem a sár, sem a latyak, sem a kosz, sem a jeges utak, sem a hideg, sem az átláthatatlan felhők...
Negyven fokban utcán járkálva izzadni meg kicsit abszurd, mifelénk nincs villamos, és tolakodni sem kell sehol.bolondember!
Én is mezítláb közlekedek itthon, sőt kocsiban is mezítláb vezetek, és előfordul, hogy mezítláb megyek is el itthonról.fokukac!
Le vagy tojva! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére
forralt bort annyira nem szeressük - cserébe ott vannak sógoréknál a puncsos standok... húú, az milyen..
bakker.

@Bash: állítólag a tesnedvcserés szexualitás is undorító, mégis milyen jó má'...

és újra Feka Bari: én jobban szeretek mezitláb mászkerálni lakáson belül, de az én vagyok..
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Azt is imádod, amikor elkezd olvadni a hó, és mindenhol csak latyak és sár van? Szerintem undorító.
Én örülök annak, hogy az év minden napján akár cipőben is bármikor végigsétálhatnék a lakásban, nem lesz koszos a padló.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Vagy forraltborozás után kimenni ökörködni a hóban

-
RexpecT
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ebben a téli időszakban mellesleg mindenki kicsit depressziós lesz.
-
Mawyx
őstag
De hülye film, ez nem az én lelkemnek való
(Vanilla Sky) -
venember83
nagyúr
Nem haragszom. Imádom a tél illatát, havazás után. Imádok hóban járni, imádok sízni, imádom a fehér tájat, a téli ünnepélyes hangulatot. Lényegében mindent.
Kieg: Imádom azt s kellemes fájdalmat, mikor teljesen átfagyva bemész a melegbe s mintha ezer forró tűvel szurkálnának, imádom a fagyos levegőt, ahogy az átjárja a tüdőmet. Most kb ennyi jut eszembe.
Ja, meg mikor átfagyott a kezed és felhúzod a jó eleg kesztyűt, áááá, aki nem szereti annak hiába mondom. -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ne haragudj, de mi a jó abban, hogy benn a fűtést kell maximális teljesítményen nyomni, ha meg ki akarsz menni, akkor minimum 5 réteg ruhát magadra kell venni, úgy érzed magad, mint egy jégkorong-játékos, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy az arcod ne fagyjon szét?
-
RexpecT
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Miért mi jó a hidegben?Inkább izzadok
. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
én a tavaszi 20-25 fokért rajongok, az a jó...

-
venember83
nagyúr
Ti tényleg ennyire szeretitek a meleget???

-
ádyz
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az tényleg fincsee.

-
ádyz
addikt
Szépjóreggelt, a reggelt egy kis FEAR Perseus Mandate-el kezdtem, elég is volt.

-
Utálok szakdolgozatot írni! -
tiv83us
veterán
kurv@picsa... -14C, "szellovel" feels like -24C. Reggel 7
Dogojjon meg Kentucky
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ugye hogy ugye!
Nincs mit, legalább van aki értékeli
-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Igazándból nem sokat. System résznél van egy error ati -val kapcsolatban.
pff előbb állítottam be az órát, mert az is késett, 10.09-et mutatott, 11:33 helyett, beállítom jóra, most meg 11.44et mutat, közben meg már dél is elmúlt
Lehet rá akar kényszeríteni a tanulásra???Bakker nicns itthon édesnemes paprika így kénytelen voltam csípőssel csinálnia zúzapörköltet

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
szerintem meg konkrétan a b@szásra... de mást írt

-
nike_
addikt
Jó délt nethuszárok!

-
Mawyx
őstag
Hiba történt az oldal használata során!
Nem érhető el a kedvenc pizzásom Netpincéren
Mi lett ezzel?! Megyek kajáért. -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ami meg is őszült már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Lol, tényleg, avatarból azt hittem, hogy bah, nemtom a pontos nevét a usernek, szal más

-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
vééérgalamb.
-
dragonfx
veterán
dc++-on egy címsori beszólás
A számítógépem megver sakkban, de utána boxban én vagyok a jobb..

-
RexpecT
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Skywalkerlajos?
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, még várok valami értelmesebb ötletre

-
tildy
nagyúr
válasz
RexpecT
üzenetére
Köszönöm az ajánlatod, de előbb meg szeretném tudni, mitől hal be pár percenként a gépem. Arra meg mitn te is írod, talán az avg is jó, hogy megtalálja, hogy tényleg vírus gond-e. (Így is örültem, hogy le tudtam szedni a haldoklás közben... Nem használok vírusírtót, mert a linuxos szerverünk elég jól megfogja a dolgoka,t hülyeségr emeg általában nem kattintok) ) A problémamegoldás ráér utána.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kb fél mm-re beljebb van, azt hogy? Meg mivel? Vagy amíg fotózok szedjem le a hátlapot róla?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szemüge?

-
RexpecT
addikt
Reggelt!Vagyis ebédet már lassan.
-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Ad -aware lefutott, semmit nem talált

Most futtatok avg-t.
Így kb ~2-3 percenként fogja magát és olyan mintha megfagyna, egeret lehet moztgatni, de minden más belassul , aztán megint jó. Azzal kezdődött, hogy reggel a windows lassan indította a bootolást, majd kb. 5 . újraindításr aindult el megfelelő sebességen.
Régen ilyet sose csinált
Lehet érik már a reinstall
Párom örömére (nem tud játszani majd
) lehet felrakok rá ubuntut
Azzal legalább nicn silyen gond.kuka:
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált. -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg nem ártana egy jobb gép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindjárt jövök, lemegyek a boltba gyümölcsléért.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Karceltüntetésre van valami tipped, új hátlap vétele nélkül?
Mawyx: Telefonos kép, digitgépem nincs...
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
ááh nem
még egyedül vagyok..majd most mek asszonyhoz.. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ágyból gépezel, most is ?

-
Thrawn
félisten
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
-
Mawyx
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, valahogy így

-
neduddki
nagyúr
HI!
Erdeklodnek kijozanodott mar a puding banda vegre ket enap utan????:- )))
udv
neduddki
Aktív témák
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Vanilla Sky)
Utálok szakdolgozatot írni!

Mi lett ezzel?! Megyek kajáért.

.

)))