Hirdetés
Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Am nagyon jó az aláírásod!

-
philoxenia
MODERÁTOR
"R.Elment a kedved, rosszak voltak veled.
Elment a kedved, de várj még, még megjöhet."
by Demjén -
Eddie141
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocsánat... Emlékezetből nyomtam, az meg nem nagyon van. De azért télleg nem direkt volt.
-
Had idézzem a kedvenc idevágó "klasszikust": (Ha valakit kiborítok vele, akkor elnézést előre is, de ez kell...)
<Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcösg -
7
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem vagyok en mogorva, csak nyomott. Az meg a sors szerencsetlensege, hogy pont most futottam bele a forumon egy olyan emberbe, aki barmikor maskor is csipne a szememet.

De alapvetoen en is kedvelem a csacsikat, annak ellenere, hogy olyan mogorvaknak latjak a yetiket bizonyos napokon (nem, nem "azokon a napokon"... nekem olyan napjaim nincsenek... remelem
) -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Miért nem irod meg az "igazat, ne csak a valódit", a pezsgőt saját fogyasztás céljából vinnétek.....
Betegnek az úgyse való.. 
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hú de jól hangzik. Mindkettő

Ma már két neocitrant benyomtam, de kb úgy érzem magam, mint aki benyomott egy fél bélyeget. Bár lehet mégsem, mert ez most ritka sz.r .
philoxenia: ha lenne, lehet nem sipákolnák itt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PID, beugrott... Nálunk irányítástechnika néven fut. Utálatos tantárgy.. Errefelé Egy Jeges (aka Sub Zero) nevezetű, "idegenlégiós" tanár oktatja, akibe, hát hogy is mondjam, nem szorult túl sok empátia...
Ah, beugrott, hogy régen jártam a freemailes postámban, mit ad isten mi fogad?
Olvasatlan: 1055.... -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt a paradicsoméréses kifejezést még nem hallottam, de tetszett. ;)))
Eddie141: Nem csak téged?
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Neocitran langyos rummal..?

Nnna, tényleg húzok pihengetni.

-
bolondember
MODERÁTOR
Namármost Hölgyem Kérem Szépen!
Ön nem értette meg mondanivalóm lényegét - Ha mi Oda Pezsgővel Megyünk, akkor az azt jelenté, h vizsgák sikerültek, TEHÁT, már az maga gyógyír lesz...

Neocitránom van, ma reggel vettem egy nagy dobozzal - mióta van ilyen új, színes csomagolása a cuccnak?
Én szurkolok mind vizsga, mind gyógyulás szempontjából..
-
csapos2
addikt
Tulajdonképpen én kedvelem a yetiket, de ma valahogy olyan mogorvák. Vagy csak én érzem így?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pezsgővel? Nekem gyógyszer kell, nem pezsgő
Ha érted mire gondolok.
qva pid, remélem holnap már meglesz.Yetike: rámfér. Pont automatikára nem hiányzott ez az egész.
Ha vége a vizsgaidőszaknak, mehetünk teázni
-
Eddie141
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
abbahagytam, csak ezt a smyleset nem értem.. Sok a smylem vagy mi?
-
Eddie141
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Mien szmájlit?
-
tbs
addikt
De, érdekelt, csak ha sok a meló, utólagos readonly a topikpörgés miatt... Kösz.

Most pl. alvás. Rég volt ilyen.

Ja, olyan ~6000K környéki kellene, de a marharépák lumeneket írnak (ami fontos, csak nem ennyire)... Holnap megy a térképezés. Baumaxx és az új Bébetűs állítólag jó ebben a témában. Meglátjuk.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eh, úgy elkezdtem röhögni ezen a szmájlin, hogy kirúgtak TSről
Ez beteg, de tetszik.Szőröstalpú@ Tudod, fiatalság, bolondság...
Egyébként én inkább cenzúrázom magam, ma már úgyis megkaptam, hogy bunkó vagyok.
-
Eddie141
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Hozzám is gyertek, ha már mentek. Ahogy már írtam(csak azért ismétlek, mert senki nem gratulállt, és addig fogom magam ismételni, amig nem gratulál valaki
) hogy végre-valahára "Lelkes újonc" lettem! 
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
yetike@ Szerintem csak nehezen tudod kiolvasni a lényeget a sok smájli között

-
tildy
nagyúr
Ok bash igazad van.
A linkben amúgy van neki való is.Bocs de beteg vagyok és így eléggé szétszórt, tudom akkor minek pofázok. De a nyelvnyújtogatásodra most qrvára nem vágyom.
Szóval OK TÉVEDTEM.
Ez akartad?
Beismerem, igazad van.
Bocs hogy támadok, de msot ez jön. Inkább leszek őszinte, minthogy mézes mázos szavakat használjak, ha nem mézes mázos szavak jönnek. -
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.Szép estét.
-
válasz
csapos2
üzenetére
Ez meg az agresszív változat....
"A vérnyúl, egy igen veszélyes állat, még beszélni róla is csak halkan lehet. Azért nem alkalmazzák a vadászíjászatban, mert igen agresszív állat, és balesetveszélyes! Főleg a pályaépítők nem szeretik, a sok sérülés, ( boka, vagy torokharapás )miatt...."
-
Eddie141
senior tag
Húsvéti nyuszi, és a tojás titka!

De végülis hogy is jött ide ez a nyúl??
-
Eddie141
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Abbahagytam!

-De anyu!Pistike kezdte!
-Nem érdekel!Mars az ágyba!
-Igenis anyu! Nem szidom többet más oldalát! -
Eddie141
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
menjetek inkább a ring totyikba, h eldöntsétek ki mit miért... Meg milyen oldalt...
-
Eddie141
senior tag
Bocs lemaradt! És kifejezetten ki emelném, hogy én nem szeretném le húzni az oldalt a saját, külön bejáratu véleményemmel, mert én fele ennyire jót sem tudnék készíteni, csak azért ha a PH!-t vesszük viszonyítási alapként akkor nem kicsit lemarad! Énis járok oda, mert szoktak különböződolgok szerepellni, ami nem talállható meg Prohardveren.
-
Gh057
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem értem mi velem a probléma. Az hogy csapos2 kérdésére válaszoltam és beleírtam saját véleményem az egy dolog, de nem én kezdtem itt a reklámozgatást ha már ez itt a probléma.

-
Eddie141
senior tag
Pl: meg jelent a Zotac 8800GT 512-es tuningolt verziója.
Utána: Végre kapható a Zotac 8800Gt 512-es tuningolt változata.
Csak példa.
Am nem szapulom nagyon, mert járok énis azárt néha oda. De valóban sokkal jobbak a PH!-s tesztek, nem nyalásból mondva, sokkal logikusabban vannak szerkesztve, és sokkal többet meg tud belőle az ember. Engem is a PH!-nevelt fel számtekes téren most meg besegítek már egy havernak sztek boltba rendszeresen, nem is kevés sikerrel!
PH!- FOR EVER!
Nekem 100%hogy unalmasabb lenne az életem PH!-nélkül. Ki ért velem még 1-et? -
philoxenia
MODERÁTOR
Egy fórumot úgyis a fórumozók éltetnek, minősítenek. Ha "az úri közönség verekszik" , odacsábítja az olvasókat.....

-
Eddie141
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Legalább 35..De maximum is
(vicc) Nehogy valaki meg sértődjön! -
Eddie141
senior tag
Nem hasonlít. Még hozzá azért nem, mert sokkal lassabb, kb 4 hetente kerül fel egy új cikk rá, kevesen vannak, hírek is általában ismétlődnek... Szóval érződik azért, hogy nem az igazi. Ott is már regisztrálva vagyok egy ideje, de nemtoom meg mondani, hogy mikor léptem fel utoljára. Személyes vélemény a végére: én nem szeretem.Jobba PH! . Ennyi. Bár ha nem siet az ember, meg nincs sűrűn netközelben az is jó!

-
csapos2
addikt
ÁááÁÁÁÁááááÁÁÁÁáááÁÁÁ...egy yeti!!!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már a szemed se áll jól

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Betegnek az úgyse való..