Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Apple MacBook
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- AMD FX
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
-
35800 - 35701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
bolondember
MODERÁTOR
Neked? Ugyan már, hogy utána legyőzz a rutinoddal?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pöffsoft: Igen elmentem, de nem úgy és nem is kereket mosatni. Válaszoltam egy emilre, amivel pontot tettem egy biznisz végére, ami mindkét félnek előnyös volt.
Nagyon király ez a Microsoft Wireless Laser Mouse 6000
virelessz és lézer?!
fene se tuggya...

-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
-
7
addikt
Corrs - Breathless
Reg hallottam oket, de most jo egy kicsit nosztalgiazni.
-
BlacKSouL
addikt
Az alapÁLLÁSsal nincs gond. Sose volt. A használat nem úgy alakul mostanság ahogy szeretném.. Hallgatom a rádióban a sok hülye merevedésizavaros elhárítós reklámot...hát basszus, én itt állok zavar nélkül, de a nők inkább vannak a zavarosakkal..ki érti ezt...jó, tudom, majd ha gazdag leszek..
-
7
addikt
Finom volt a kokuszgolyo, megettuk a felet, a maradekot otthagytam. Nem kell sajnalni, csinaltam en ennel mar sokkal jobbat is. Majd a legkozelebbibol kap egy-ket ember, ha ugy alakul. Beszelgettem egy jot. Szeretek jokat beszelgetni.

-
csapos2
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
Én lényegesen egyszerűbb vagyok. Szex, kaja, pia. Ennyi kell a dekódoláshoz.
Zöld: Gyűlik, gyűlik, de mielőtt a tettek mezejére lépnénk meg akartuk kérdezni, hogy a gyorsabb, ámde olcsóbb megoldást részesítenéd előnyben, vagy a lényegesen drágább verzió kell, ami lassabb lenne. Mindkét megoldás kielégítő a maga módján. ;))
Idiotman: ha zöldnek mindig fel lenne húzva a zászló, akkor folyamatosan szédülne. Azt meg tutira elmondaná, vagy nem...
úgy gondolod kevés zőccsávó vére, és merevedés esetén nem jutba elég vér az agyának?

-
BlacKSouL
addikt
Zöld: Gyűlik, gyűlik, de mielőtt a tettek mezejére lépnénk meg akartuk kérdezni, hogy a gyorsabb, ámde olcsóbb megoldást részesítenéd előnyben, vagy a lényegesen drágább verzió kell, ami lassabb lenne. Mindkét megoldás kielégítő a maga módján. ;))
Idiotman: ha zöldnek mindig fel lenne húzva a zászló, akkor folyamatosan szédülne. Azt meg tutira elmondaná, vagy nem...
A postjaimból az derül ki hogy nem szédülök folyamatosan?
-
RexpecT
addikt
Számítógép sem kell

-
Thrawn
félisten
Jó éjt EMBEREK!
Én itt rajtad kívül más emberre hasonlító avatart nem látok, csak élient, meg mindenféle állatot esetenként más bőrébe bújva, meg egy kötöszködő droidot
(na jó poffsoft kivétel)Szóval, jó éjt!
-
csapos2
addikt
-
Racecam
nagyúr
Ilyen döcögös beszélgetés, pont amikor ráérek.
Na mindegy, megyek is aludni.Jó éjt EMBEREK!
-
BlacKSouL
addikt
Mindenkinek:

De a kérdésre senki nem válaszolt
-
Racecam
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
télleg.
de én melózok, Te meg nem...

@Mituláttybátyi: ha bevállalom, h kiverem neki (szigorúan csak kesztyűben!), mekkora az esély, h lenyugszik?!

Ha megígéred, hogy nem beszéltek róla többet, akkor tőlem mehet.

-
csapos2
addikt
Ki az, ki kiállt, ha kinek kiáltania kell, kiált, mert szerszáma már rég állt?
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha esetleg holnap az lesz a hírekben, hogy Szekszárdon mészárlás volt, és különös kegyetlenséggel elkövetett bűncselekményt emlegetnek, aminek köze van a Tarr KFT hez, az csak a véletlen műve....
alapjáraton 1000 alatt nincsen a pingem, átlag 3000 vagy szakad... És akkor egy tetves üzenetrögzítő fogad, hogyha valami problémám van, akkor mondjam fel rá... Jah, azt leszámítva,hogy 2 naponta bajom van a nettel, mert laggol, szakad, a DNSesük egy rakás.... semmi különös... mindez 2008ban...
Lehet sok volt az itóka, de nagyon tele a hócipőm.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
nem elég hamar
-
bolondember
MODERÁTOR
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Hogy áll a gyűjtés?

-
Thrawn
félisten
borban az igazság, nekem akkor sem ízlik.
megmaradok a szénsavas üccsinél - "A" Sörnél...

Javulj meg fiam Bende.. akarom mondani bolondember, javulj meg mert elvisz az ördög

-
poffsoft
veterán
borban az igazság, nekem akkor sem ízlik.
megmaradok a szénsavas üccsinél - "A" Sörnél...

babmifüggő!
Malátabambi... -
neduddki
nagyúr
HI!
Vannak it jkoztunk mindenfele valogatos izek, akik az ajandek szomorodninak is a fogat nezik ehhh:- (((
udv
neduddki
p.s. :- )))
-
bolondember
MODERÁTOR
-
poffsoft
veterán
-
csapos2
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
CSAKCSAKCSAKAZESIKNEKMKESERVESEN....!!!!
udv
neduddki
p.s. a citromert ajanlva!!!:- )))
-
Thrawn
félisten
Nem tudtad? Borban az igazság!
Mellesleg biztos azért van benned a hiba, mert még nem ittál igazán jó bort. Vagy eleget. Vagy mindkettő
-
bolondember
MODERÁTOR
-
fokukac
nagyúr
-
csapos2
addikt
Káposztáskocka marhafőzelékkel.
-
fokukac
nagyúr
mióta egyesültek az intereurópával (jan 1 óta), tényleg elég hektikus.
amit én is megfigyeltem, hogy rendszeresen azt mondja, hogy rossza a jelszavam; pedig tuti, hogy jól gépelem be, már millióegyszer begépeltem, az ujjaimban van. Egyszerűen a jávás rendszer meghülyül a gyors gépeléstől
meg nem szereti a régi gépeket se, az asztali gépemről most megint lefagyott, kipróbáltam a notebook-ommal pedig megy. nemtom.
a raiffeisené sokkal jobb, ez tény, nemtom, miért kell a jávát erőltetni... -
RoyalFlush
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
poffsoft
veterán
A support viszont eddig 5*-os

nemtom, nem ismerem.Bár nékemnek ezt ajánlották.

-
bolondember
MODERÁTOR
A support viszont eddig 5*-os

ötös vagy tizes listán?!

-
Winner_hun
félisten
-
poffsoft
veterán
Legalább is most. Aztán majd kiderül, hogy tényleg rossz-e vagy csak a tbs által is említett csúcsforgalomban szarakodik-e. Bár egy banktól (aminek annyi pénze hogy nincs vége) nem ezt várná el az ember, hanem a 0-24 zökkenőmentességet.
nemtom, az én bankom is soxor szaraxik, ráadásul a support-tól sem vok hasraesve..
megyek is, váltani kell...
(
) -
Mr X
veterán
Szép jó estét mindenkinek!
Újabb éjszaka, újabb adag meló...

-
bolondember
MODERÁTOR
-
poffsoft
veterán
Köszönöm a szép estét! Én is Kasza08 nyomdokain járva el távoznék a köreikből igen tisztelt hölgyeim, és uraim! Megtisztelő volt a maguk társaságában tölteni a délutánt, illetve az este nagy részét! És köszönöm, hogy biztosították felhőtlen jókedvemet!
Magyarul: kössz, császtok!

Az a lényeg, hogy:
Good 8!

-
Eddie141
senior tag
Köszönöm a szép estét! Én is Kasza08 nyomdokain járva el távoznék a köreikből igen tisztelt hölgyeim, és uraim! Megtisztelő volt a maguk társaságában tölteni a délutánt, illetve az este nagy részét! És köszönöm, hogy biztosították felhőtlen jókedvemet!
Magyarul: kössz, császtok!

Az a lényeg, hogy:
-
Winner_hun
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt viccelődtök a Bladi Mérivel, Egérke meg írt egyet a Budi Máriról
-
tbs
addikt
Ismerlek má', mint a hátam közepit..! -
bolondember
MODERÁTOR
-
Eddie141
senior tag
Ez a CIB rendszer full szar. Azt irogatja nem sikerült a belépés, többszöri sikertelen próbálkozás után lépjek kapcsolatba a bankkal. Hogyne persze csináltam valamit, aztán cibes hiba miatt kidobott. Utána meg folyamatosan ezt hajkurássza, egyszer már eljátszotta, felhívtam őket, aszongya az ügyintéző hogy a jelszót elrontottam. Jólvan mondom lehet, bár nem voltam benne biztos. Most biztos vagyok benne hogy jól írtam be, megint telefonálhatok, hggrrrr
Minden esetre kíváncsi leszek ha felhívom azt mondja-e majd hogy én írtam félre a jelszót.
Ja meg az miért van hogy be akarok menni az ebankba és a név részre kattintva ha beírok valamit az url címsorba írja a gép, csak F5 segít a problémán

Én Erste bankos vagyok.
tbs:

-
tbs
addikt
hát tudja a fene.
De melyik része?! Mert ha már eljut az ember az orális részig, akkor azért mazzag is kell oda, amúgy meg egyetértek.
Szóval főzelék ez is...
-
poffsoft
veterán
Ez a CIB rendszer full szar. Azt irogatja nem sikerült a belépés, többszöri sikertelen próbálkozás után lépjek kapcsolatba a bankkal. Hogyne persze csináltam valamit, aztán cibes hiba miatt kidobott. Utána meg folyamatosan ezt hajkurássza, egyszer már eljátszotta, felhívtam őket, aszongya az ügyintéző hogy a jelszót elrontottam. Jólvan mondom lehet, bár nem voltam benne biztos. Most biztos vagyok benne hogy jól írtam be, megint telefonálhatok, hggrrrr
Minden esetre kíváncsi leszek ha felhívom azt mondja-e majd hogy én írtam félre a jelszót.
Ja meg az miért van hogy be akarok menni az ebankba és a név részre kattintva ha beírok valamit az url címsorba írja a gép, csak F5 segít a problémán

Ez a CIB rendszer full szar.

-
tbs
addikt

Haggyad, mondom, hogy hajnalban kell tekerni. IEB migráció óta mág nem tértek magukhoz. (IEB rendszere nem igazán volt fitt, ezzel szívnak a szerencsétlenek. 5:00-8:00-ig jó szokott lenni.
)Ez van.
-
lakisoft
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
poffsoft
veterán
-
Winner_hun
félisten

-
tbs
addikt
szekszista beszólást töröltem TBS
-
csapos2
addikt
-
Kasza08
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tbs
addikt
-
Eddie141
senior tag
-
Kasza08
őstag
na, én is megyek alvadni.
majd holnap leszek sztem. csöcs all! -
tbs
addikt
aszondod érdemes be"nyalni" magam?

Rádbízom. Nem független, de... Ki az..?
-
csapos2
addikt
Tejfölös-gombás leves??? Azt pl én imádom. Alavető erkölcsi vonzódásom van a gombákhoz, az ízük miatt
Nem félreérteni! 
Nálunk anya az
De mi ettől függetlenül is szeretjük!
(és legalább több jut nekem, ha pizzázni megyünk!
)
Amúgy nem zavar, meg ilyesmi, csak érdeklődésképpen, hogy tujam mihez kötni, z Eddieboy nevet a tegnapi klimaxos beszólásom miatt kaptam?Nem gondolod, hogy ez az arc,
sokkal jobban állna neked? -
poffsoft
veterán
ugye, ugye! Magadnak tavaszi finomfőzelék, a lyányok meg a hamisgulyással elrendezve....
Mondjuk, a kolbász-hagyma-vajaskenyér ténylleg nem rossz főzelék...
Lehet, sokan nem gondolnák, de a klasszikusokat (tök, finom, spárga) is meg lehet csinálni úgy, hogy még repetát is kér az ember

Lecsót meg kimondottan imádom, főleg ha én gyártom le(szalonka, kóbi, ja meg bele a csuma meg az ere is, term.)...
És egy klasszikust idéznék: Megeszem én a tököt, csak ne látszék a kéttenyérnyi rántott karajtól....

-
bolondember
MODERÁTOR
-
tbs
addikt
az sosem árt...
mondjuk én a paradicsomlevesen kívül nem sok mindent, de itt jelen esetben én vagyok a láma...

@Eddieboy: a "családban" én vagyok az egyetlen aki nem szereti a gombát.
BloodyMary..? Az tényleg nem rossz. Faber***c-nél nagy tudorcsajok vannak... (Natasa.)

-
Eddie141
senior tag
az sosem árt...
mondjuk én a paradicsomlevesen kívül nem sok mindent, de itt jelen esetben én vagyok a láma...

@Eddieboy: a "családban" én vagyok az egyetlen aki nem szereti a gombát.
Tejfölös-gombás leves??? Azt pl én imádom. Alavető erkölcsi vonzódásom van a gombákhoz, az ízük miatt
Nem félreérteni! 
Nálunk anya az
De mi ettől függetlenül is szeretjük!
(és legalább több jut nekem, ha pizzázni megyünk!
)
Amúgy nem zavar, meg ilyesmi, csak érdeklődésképpen, hogy tujam mihez kötni, z Eddieboy nevet a tegnapi klimaxos beszólásom miatt kaptam? -
bolondember
MODERÁTOR
-
fokukac
nagyúr
-
Eddie141
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Csak beköszönök, kiástam magam, de útközben találkoztam egy üvegecske rummal, szóval majd jövök

-
Kasza08
őstag
-
ladybug
őstag
Nah, a leveseket viszont szeretik.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Gyújtsük!
bár lehet, hogy utána nem eszek 1 hétig
Bár mondjuk jobban bele gondolva, számomra igen kevés akad, amit nem szeretek
Nem vagyok válogatós. Még ha nem csak főzelékről i lenne szó, akkor a legszörnyűbb ételek ranglistájának vezetője a főtt paprika lenne... Legalábbis szerintem.
Kb 9 évesen le ültettek egy tál lecsó elé, és azt mondták, addig nem kellhetek fel onnan, amíg nem eszem meg a paprikát, amit ki válogattam a tányér szélére...
Látjátok sikerült fel kelnem, és továbbra is egy alkalmat le számítva[nem ezt, még ezelőtti, az eső és utolsó rossz tapasztalatom a főtt paprikával] paprikaszűz vagyok
Olyan étel nincs is ::

-
bolondember
MODERÁTOR
Nem, csak mindenki leírta a témával kapcsolatos + és - gondolatait, érzéseit.
Van még vmi hozzáfűznivalód?tbs: A hagymát nálunk a kicsi szereti. Vele jókat lehet zabbantani. A nővére sokkal finyásabb.
tildy: A zöldségeket nyersen jobban szeretik. Ma délelőtt megettek fejenként egy nyers sárgarépát szépen felszeletelve.

Mondjuk meg kéne tanulnom Anyám-féle sárgarépafőzelék receptjét: mézen megpárolni a gyalult répucskut, majd még egy füstöltsonka kockát a cuccba, behabarni, ÉS: finom...
Vagy egy szintén eksztra cucc: édes kukoricafőzelék...

-
Kasza08
őstag
Gyújtsük!
Nem vagyok válogatós. Még ha nem csak főzelékről i lenne szó, akkor a legszörnyűbb ételek ranglistájának vezetője a főtt paprika lenne... Legalábbis szerintem.
Kb 9 évesen le ültettek egy tál lecsó elé, és azt mondták, addig nem kellhetek fel onnan, amíg nem eszem meg a paprikát, amit ki válogattam a tányér szélére...
Látjátok sikerült fel kelnem, és továbbra is egy alkalmat le számítva[nem ezt, még ezelőtti, az eső és utolsó rossz tapasztalatom a főtt paprikával] paprikaszűz vagyok
kajában nem, de csajokban...

-
Eddie141
senior tag
akkor most összegyűjtjük a "borzalmas főzelélekek"-et?

Gyújtsük!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Van még vmi hozzáfűznivalód?tbs: A hagymát nálunk a kicsi szereti. Vele jókat lehet zabbantani. A nővére sokkal finyásabb.
tildy: A zöldségeket nyersen jobban szeretik. Ma délelőtt megettek fejenként egy nyers sárgarépát szépen felszeletelve.
A birkapörkölt se rossz kaja, a barikat meg a bundájukról ismerjük meg.....

-
Kasza08
őstag
ilyenkor hol van tildy?

egyébként egyelőre megjegyzem a különbséget -
ladybug
őstag

-
tbs
addikt
Hát pont ez az. Ha főzelék van, akkor sosem főzök másodikat, de a lányok mindig erősen reménykednek benne, hogy lesz.
Amúgy rájöttem, hogy a családban egyedül én szeretem a főzelékeket, ezért egyre riktábban készítek nekik. Így is csak kb negyed évente 1x. A krumplifőzeléket (is)pedig nagyon szeretem.

Mi szeretjük a főziket.!
Kiccsaj is.Ma este kolbász hagyma sajt szárazkenyéren osztoztam vele... Alig hagyott a sercliből..!
(Nem volt kedve a konyhatünci főttésztás szószához...) -
bolondember
MODERÁTOR

-
poffsoft
veterán
nem a muszály volt az? egyépként egyenlőre megjegyzem a külömbséget ....
Akkor mikori s fixálod a státust??? javítva: grat, javítotad...
Óvónéni: tessék valami levest főzni nekik, elsőnek, egytálasosat, és a főzeléket meg csak magadnak ??? -
ladybug
őstag
Hát pont ez az. Ha főzelék van, akkor sosem főzök másodikat, de a lányok mindig erősen reménykednek benne, hogy lesz.
Amúgy rájöttem, hogy a családban egyedül én szeretem a főzelékeket, ezért egyre riktábban készítek nekik. Így is csak kb negyed évente 1x. A krumplifőzeléket (is)pedig nagyon szeretem.

-
Kasza08
őstag
Sárgarépafőzelék, finomfőzelék, zöldborsófőzelék...
én ezekot szeressem.
A krumpli főzelékhez mindig rántott párizsit csinál a nagyi, nagyon fincsi

Aktív témák
-
35800 - 35701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Villanyszerelés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Vostro 3590 15.6" FHD i3-10110U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD (PCIe 4.0) magyar bill gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 850 PRO 2.5 512GB SATA3 SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G3 S24AG320NU VA Monitor! 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(na jó poffsoft kivétel)

Tehát magamat nem fogom elvinni...
Pedig rios5 .....