- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Gamepad
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bazzeg, dugipipa, legalábbis ezt olvastam, de a dugip...a sem kerülte el a perverz állat gondolatom, és közben tildyre gondoltam, akkor más eldugnivalót vízionáltam, bár inkább nem kéne eldugni..
BOcs tildy imádlak!na, mielőtt belémkötne valaki, eszméletlen hogy mi van, soha, de soha ne öregedjetek meg pláne nem magányosan, és ha mégis, akkor ne igyatok egyedül otthon magatoknak vásárolt dugipiát, és főleg nem olyat, ami nem igazán emberes pia, és ha már öregek vagytok, legalább ne álljatok be egy üveg mogyorólikőr+3 üveg sör+2 fél HP, sajtá, +egy nemtommilyen barna rum kombójától, mert az egyedül nem nagyon jó,
és ha mégis, az alkalom legyen, mert másképp sincs értelme. EGy biztos, hogy ha méegérem, félóra múlva még bekukkantok, és talán némi magyarázat is szorul emellé a mértéktelen semmi mellé. Nah, jóétvágyat mindenkinek aki ilyenkor téliszalámit tol tejszines tormával és kiflivel az arcába rajtam kívül
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BOcs tildy imádlak!