Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Még mindig külhonban vagy? Kóstold meg akinti kebabot , sörrel, azt beszélek nagyon finom

bubu: én nem örülök, hogy ezt a fajta msutangot választották ktitnek. Ha már kitt, lehetett volna az eggyel korábbi mustang. Ez még nekem is tetszik....
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Integra
üzenetére
békában rosszat még nem nagyon ettem...
csak kár, h a Móriczon már nincsen, így max marad a francos aranyboltíves 85%-ban trutyi cucc... 
@Nehézgépfegyverkezelő Vaszkez: én még benne is lennék - beülünk egy nyugis helyre, meghívtok minket, "embereket" sörre, aztán megvillanszakértitek a csillárom...

Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak kár, h a Móriczon már nincsen, így max marad a francos aranyboltíves 85%-ban trutyi cucc...