Hirdetés
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
zenében is mindenevő vagyok..
igen, szart is eszek..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy: valaki azt mondta tegnap hogy nem lehet telefonnal csajozni. Hát már most cáfolni tudom. Haverral bementünk az egyik krimóba, megejtettük az áruátadást, szétpakoltunk jól az asztalon Pannonos meg SE-os papírokkal, dobozokkal, madzagokkal, a két sör alig fért melléjük
és próbálgatjuk, nyomkodjuk, meg örülünk neki mindketten mint hülyegyerek az ovodában, aztán pont fotózgattunk, kiégetve egymás retináját, közben jött két csaj, látják hogy épp marhák vagyunk, jókat mosolyogtak, aztán mi is, aztán elkérték az egyik széket, én meg mondom ok, ha lefotózhatlak, kell csinálni pár tesztképet. Nem hagyta, csak nevetett. Mondom akkor legalább a telefonkönyvet hagy próbáljam ki a számoddal, de ezen is csak nevetett. Persze ha meghívjuk őket valamire, meg kicsit jobban koncentrálunk, kitudja mi lett volna belőle, de haver sietett, meg én sem ettem már jóideje, meg aztán a csajok is elléptek, de mindenesetre ha nincs a kezünkbe a telefon, akkor oda se figyelnek ránk.
Na ennyit a tizenéves luvnyákról, meg hogy nem lehet csajozni mobillal
Whaskes: igyunk!

erről jut eszembe(hátulról teszem be) illetve telepítenem kéne Suite-ot..
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)