Hirdetés
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Véletlenül sem úgy hívják.

De elszúrtam, most csak nosztalgiázok. Először én udvaroltam neki, de körülbelül olyan volt, mint a jég. Elbúcsúztunk, én feljöttem Pestre, ő Pécsen maradt (még középsuliban). Aztán megpróbálta tartani a kapcsolatot, meg kicsit többet is szeretett volna érzésem szerint (általában az ilyet jól érzem meg). De akkor már én nem voltam vevő a dologra, mert ha lemondok valakiről, egy nagyon hosszú ideig nem lehet rajta változtatni.
Legutóbb kicsit dúrván leráztam, pedig nagyon nem kellett volna. Most nekem kell nyitnom felé, és szerintem fogok is hamarosan. Legalább a baráti viszonyt szeretném feleleveníteni, mert egy nagyon értékes ember.
Csak néha elgondolkozok rajta, hogy milyen lett volna, ha....
4 nap múlva lesz a szülinapja.
Cascada-hoz: Ez például kegyetlenül rosszul sikerült az eredetihez képest. [link]
Igen, ez nagyon eltér.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- DayZ Standalone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest