Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Arra már nem emlékszem miért kerestem, talán mert már nem emlékeztem a címére, előadójára, de most hogy meglett úgy megörültem neki
Ezt még anno a Juventusból vadásztuk, kazira veszegettem fel, de az eleje mindig lemaradt. Van pár zene amit azóta megszereztem már, és előjöttek annak az időszaknak az emlékei. (Csak pár példa: Scatman, E-Rotic, Captain Jack, La Bouche, Mr.President, Rednex, Squeezer, Soho Party, Whigfield) Ezek annak az időszaknak a slágerzenéi(-nek az előadói), mikor még általánosba jártunk, illetve kicsit már átlóg a gimis korszakba.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt még anno a Juventusból vadásztuk, kazira veszegettem fel, de az eleje mindig lemaradt.