Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Szerencsére (szerencsémre), nem nagyon néztem be ide délután.
Szerencsétlenségre (a saját szerencsétlenségemre) visszaolvastam....
Komolyan elgondolkodtam azon, hogy az OT mellett nem kellene egy undorító, valamint egy baszós kardozós topic. Azt legalább nem látogatnám.
Régebben legalább finom, elegáns célzásokkal intéztük el itt a nemiség minden megnyilvánulásait és csak néha nagy ritkán, ha a hangulat úgy kívánta, akkor használtunk vulgáris kifejezéseket és egészen jól elvoltunk.
De ma csak úgy röpködtek a pina, fasz szopós és baszós kötőszavak.
Tudom, biztosan prűd vagyok, de ez nekem egyáltalán nem tetszik.
Aktív témák
Aktív témák
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest